Κοινωνία
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 20:37

Μία σύλληψη για τον τραυματισμό παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου από κροτίδα

Ένας 31χρονος συνελήφθη σήμερα στο Αγρίνιο για ρίψη κροτίδων στο γήπεδο του Παναιτωλικού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου.

Ένας 31χρονος συνελήφθη σήμερα στο Αγρίνιο για ρίψη κροτίδων στο γήπεδο του Παναιτωλικού με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 25χρονου παίκτη του Ολυμπιακού Βόλου.

Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Σταμάτης Καρράς, τραυματίστηκε από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του, πριν την έναρξη του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Καρράς έπιασε με το χέρι την κροτίδα που είχε πέσει στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να την απομακρύνει, αλλά αυτή εξερράγη και τον τραυμάτισε στα δάχτυλα. Ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της πόλης προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί Αθλητισμού, κατοχή βεγγαλικών - κροτίδων και πρόκληση σωματικών βλαβών. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει ως συνεργό του συλληφθέντα έναν 32χρονο, ο οποίος αναζητείται.

Λίγο μετά τη λήξη του ίδιου αγώνα, την Κυριακή, συνελήφθη και ένας 43χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα έριξε εντός του γηπέδου άλλες τρεις κροτίδες.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.