Επαφές αντιπροσωπείας του ΚΚΕ στην Τουρκία

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 19:16
UPD:19:22
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Ο κ. Τούσσας εξέφρασε την αλληλεγγύη του ΚΚΕ προς το Κ.Κ. Τουρκίας και τον αγωνιζόμενο λαό της Τουρκίας «που δέχτηκαν τη βάρβαρη καταστολή και τις δολοφονικές επιθέσεις της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες τραυματίες και συλλήψεις καθώς και νεκρούς» (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Με το μέλος της Κ.Ε. του Κ.Κ. Τουρκίας Κεμάλ Οκουγιάν συναντήθηκε χθες αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής το μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτή Γιώργο Τούσσα, που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Τούσσας εξέφρασε την αλληλεγγύη του ΚΚΕ προς το Κ.Κ. Τουρκίας και τον αγωνιζόμενο λαό της Τουρκίας «που δέχτηκαν τη βάρβαρη καταστολή και τις δολοφονικές επιθέσεις της τουρκικής κυβέρνησης, η οποία είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες τραυματίες και συλλήψεις καθώς και νεκρούς».

Εκ μέρους του Κ.Κ. Τουρκίας ο κ. Οκουγιάν ευχαρίστησε το ΚΚΕ για την υποστήριξή του, η οποία εκφράστηκε και με τις συγκεντρώσεις αλληλεγγύης που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις και ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΚΚΕ για τις κινητοποιήσεις.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ μετέβη στην πλατεία Ταξίμ, ενώ σήμερα θα συναντηθεί με λαϊκές και εργατικές οργανώσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή