ΠΑΟΚ: «Ναυάγιο» με Ντομίνγκος

Παρασκευή, 07 Ιουνίου 2013 13:20
UPD:13:24
EPA/TIAGO PETINGA

Το γεγονός ότι καθυστερούσε η ανακοίνωση της πρόσληψής του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ βρισκόταν στην χώρα μας, δεν οφειλόταν τελικά σε διαδικαστικά θέματα.

A- A A+

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια δεν θα είναι, τελικά, ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ, καθώς δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών και ο Πορτογάλος φέρεται να αναχώρησε από την Ελλάδα.

Το γεγονός ότι καθυστερούσε η ανακοίνωση της πρόσληψής του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ βρισκόταν στην χώρα μας, δεν οφειλόταν τελικά σε διαδικαστικά θέματα. Η φημολογούμενη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν επήλθε ποτέ, χωρίς να έχει διευκρινιστεί μέχρι τώρα εάν ο «γάμος» χάλασε από τη μεριά  του 44χρονου τεχνικού ή από αυτή του Ιβάν Σαββίδη και των συνεργατών του. 

Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, μιας και στα τέλη Ιουλίου (30-31 Ιουλίου) υπάρχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις στον τρίτο Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να προχωρήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις