ΠΑΟΚ: Διαψεύδει ο Πασιένσια

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 14:53
UPD:14:53
EPA/FELIPE TRUEBA

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, συζητάω με διάφορες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και μου αρέσει» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός Ντομίνγκος Πασιένσια.

A- A A+

Κάθε άλλο παρά βέβαιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Ντομίνγκος Πασιένσια, και ας τον έδιναν ως «σίγουρο» οι «διαρροές» από τη διοίκηση πριν από μερικές ημέρες.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και διευκρίνισε ότι συμφωνία με τη μακεδονική ομάδα δεν υφίσταται, τουλάχιστον ως τώρα.

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι προπονητής του ΠΑΟΚ. Υπάρχουν κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για μένα, συζητάω με διάφορες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και μου αρέσει. Μίλησα με τους Βρύζα και Τσιστιακόφ, όμως δεν μπορώ να πω κάτι», τόνισε ο Πασιένσια.

«Δεν είναι αλήθεια ότι έχω κλείσει, απλά συζητάω. Έτσι κι αλλιώς έχουν μιλήσει πολλοί Πορτογάλοι προπονητές που έχουν δουλέψει στην Ελλάδα για μένα και τους ευχαριστώ. Προς στιγμήν δεν ξέρω πότε θα πάρω την απόφασή μου, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις