«Πολίτης» ο Φερναντίνιο

Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 20:10
UPD:20:15
EPA/SERGEY DOLZHENKO

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος άσσος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο στους «πολίτες», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ όπως αναφέρεται θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 25 (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Ο Φερναντίνιο αποτελεί, μετά τον Χεσούς Νάβας, τη δεύτερη μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι στην καλοκαιρινή περίοδο.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος άσσος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο στους «πολίτες», σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ όπως αναφέρεται θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 25.

Για να τον αποκτήσει η Σίτι χρειάστηκε να καταβάλει το ποσό των 30 εκ. λιρών στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, προκειμένου οι πρωταθλητές Ουκρανίας να τον αφήσουν ελεύθερο.

YOUTUBE/MCFCOFFICIAL

Οι πρώτες δηλώσεις του Φερναντίνιο

«Είναι μια μεγάλη αλλαγή στην καριέρα μου. Μια νέα πρόκληση και μια ευκαιρία για να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι κάτι που ήθελα να γίνει εδώ και αρκετό και επιτέλους όλα τελείωσαν θετικά» ήταν τα πρώτα λόγια του παίκτη αμέσως μετά την υπογραφή του πολυετούς συμβολαίου.

Κατέληξε λέγοντας: «Θέλω να πανηγυρίσω τίτλους με την ομάδα. Έχουμε αρκετά καλό σύνολο και οι οπαδοί του συλλόγου είναι καταπληκτικοί. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω σε μια εξαιρετική ομάδα, σε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα. Μακάρι να καταφέρω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι της Σίτι. Είμαι έτοιμος για όλες τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που θα μου παρουσιαστούν στο υψηλό επίπεδο». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις