Ξεκινάει συζητήσεις με τη Σίτι ο Πελεγκρίνι

Κυριακή, 02 Ιουνίου 2013 14:11
UPD:15:16
REUTERS/INA FASSBENDER

Ο Χιλιανός προπονητής Μανουέλ Πελεγκρίνι, ολοκλήρωσε χθες το βράδυ τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της Μάλαγα και όπως παραδέχθηκε θα ξεκινήσει συζητήσεις με τους πρώην πρωταθλητές Αγγλίας.

A- A A+

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποιίηση της συνεργασίας ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και το Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Χιλιανός προπονητής ολοκλήρωσε χθες το βράδυ τις υποχρεώσεις του στον πάγκο της Μάλαγα και όπως παραδέχθηκε θα ξεκινήσει συζητήσεις με τους πρώην πρωταθλητές Αγγλίας.

«Συμφωνία δεν υπάρχει ακόμη. Εάν υπάρξει θα το μάθουν όλοι» ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος εφέτος οδήγησε την ομάδα της Ανδαλουσίας στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε σε ματς θρίλερ από τη μετέπειτα φιναλίστ του τελικού, Ντόρτμουντ. 

«Μετά από 9 χρόνια παρουσίας στο ισπανικό πρωτάθλημα το μέλλον θα με βρει σε ομάδα εκτός πριμέρα ντιβιζιόν» παραδέχθηκε ο Πελεγκρίνι.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Σίτι, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ με συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε ότι μέσα στις προσεχείς 10 ημέρες θα έχει ανακοινωθεί ο αντικαταστάτης του Ρομπέρτο Μαντσίνι, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Είναι φίλος μας, εξαιρετικός προπονητής κι έκανε τρομερή δουλειά στην ομάδα μας. Ήρθε, όμως, η ώρα να αλλάξουμε κάποια πράγματα και γι' αυτό χώρισαν οι δρόμοι μας. Πάντα θα τον βλέπω ως φίλο και είμαι βέβαιος ότι όπου κι αν δουλέψει στη συνέχεια θα τα πάει περίφημα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις