Νέα αίτηση αποφυλάκισης υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη

Επικαλείται λόγους υγείας και προβλήματα που αντιμετωπίζει το ανήλικο παιδί της
Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 18:28
UPD:18:31
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ

Η κατηγορούμενη στην αίτησή της αναφέρεται εκτενώς στον εξάχρονο γιο της που όπως λέει, βιώνει πολύ άσχημα την απουσία της μάνας, εδώ και 13 μήνες που εκείνη βρίσκεται έγκλειστη (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Έκκληση να επανέλθει στον ρόλο της μάνας κάνει στους δικαστές του Συμβουλίου Εφετών η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη καταθέτοντας την τέταρτη κατά σειρά αίτηση αποφυλάκισής της.

Η κατηγορούμενη στην αίτησή της αναφέρεται εκτενώς στον εξάχρονο γιο της που, όπως λέει, βιώνει πολύ άσχημα την απουσία της μάνας εδώ και 13 μήνες που εκείνη βρίσκεται έγκλειστη.

Επικαλούμενη την σκληρή πραγματικότητα στην οποία το παιδί είναι αναγκασμένο να ζει, η σύζυγος του Α. Τσοχατζόπουλου, επισημαίνει πως ο γιος της σηκώνει ένα τεράστιο συναισθηματικό φορτίο και προσπαθεί να το διαχειριστεί «αλλά η αντικειμενική αδυναμία για ένα παιδάκι της ηλικίας του υιού μου είναι προφανής. Καταναλώνω ώρες, μιλώντας του από το καρτοτηλέφωνο, στην αγωνιώδη προσπάθειά μου να αναπληρώσω έστω με αυτόν τον τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί υποκατάστατο της επαφής γονιού και τέκνου, τον χαμένο χρόνο με το παιδί μου και για να παίρνει δύναμη από τη φωνή μου».

«Είμαι άρρωστη»

Στην πολυσέλιδη αίτηση αποφυλάκισης η Βίκυ Σταμάτη επικαλείται ιατρικές βεβαιώσεις, σύμφωνα με τις οποίες αφορούν σε ευρήματα στους δύο μαστούς, τα οποία χρήζουν χρήζουν περαιτέρω έρευνας και πιθανόν οδηγούν στην ανάγκη υποβολής της σε χειρουργική επέμβαση.

«…Καθίσταται λοιπόν αναγκαία η άμεση απελευθέρωσή μου προκειμένου να αντιμετωπίσω με τη δέουσα προσοχή το πρόβλημα της υγείας μου. Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την ιδιαιτερότητα των γυναικολογικών προβλημάτων και δη μιας μάνας αυτής της ηλικίας, τα οποία δίνουν ακόμα και δείγματα σοβαρής νόσου, και της αντιμετώπισης που χρήζουν. Η υγεία μου είναι το πολυτιμότερο αγαθό όχι για μένα την ίδια, αλλά για να έχει το παιδί μου υγιή μητέρα που να μπορεί να το φροντίσει και να το υποστηρίξει σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής του».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή