Η ΠΑΕ παρουσίασε Καρεμπέ και Ισά

Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 18:20
UPD:18:29
ICON PRESS /ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Ο Πιέρ Ισά (αριστερά) και ο  Κριστιάν Καρεμπέ κατά τη διάρκεια της σημερινής παρουσίασής τους από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

A- A A+

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε σήμερα τον Κριστιάν Καρεμπέ και τον Πιέρ Ισά, οι οποίοι ανέλαβαν καθήκοντα συμβούλου στρατηγικής της διοίκησης για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης και αθλητικού διευθυντή, αντίστοιχα.

Τα νέα στελέχη του πειραϊκού συλλόγου καλωσόρισε ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» εταιρείας, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος αναφερόμενος στους φερόμενους ως μεταγραφικούς στόχους της πειραϊκής ομάδας είπε ότι «οι εφημερίδες προβαίνουν σε έναν χορό ονοματολογίας, που δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε. Ξέρουμε τις ανάγκες της ομάδας και έχουν μπει οι στόχοι. Θέλουμε ένα σημαντικό κομμάτι των μεταγραφών να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας».

YOUTUBE/OLYMPIACOS FC - OFFICIAL YOUTUBE CHANNEL

«Γνωρίζουμε τις απαιτήσεις και από την πλευρά μας πιστεύουμε πως, σε συνεργασία με τον κ. Βρέντζο και τους προπονητές μας, θα λύσουμε τα όποια προβλήματα. Όταν μιλάω για την Ελλάδα, όλοι συζητούν για την κρίση. Όταν μιλάω για ποδόσφαιρο, όλοι συζητούν για τον Ολυμπιακό που μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό δείχνει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι», δήλωσε –μεταξύ άλλων- ο Καρεμπέ.

«Το γεγονός πως λαμβάνει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αποτελεί κίνητρο για τους παίκτες. Όσον αφορά στο πρόγραμμα, θα έχουμε λιγότερο χρόνο για το Μουντιάλ. Εμείς θα επικεντρωθούμε στην δική μας ομάδα. Να είμαστε εμείς αποτελεσματικοί και επαρκείς. Να κοιτάξουμε και το ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο την Ευρώπη, θα πρέπει να βλέπουμε και την Ελλάδα», πρόσθεσε/

Από την πλευρά του, ο Ισά τόνισε: «Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε μία πολύ δυνατή ομάδα και για το Τσάμπιονς Λιγκ, προκειμένου να συνεχίσουμε εκεί όσο πιο πολύ γίνεται. Μαζί με τον Κριστιάν θα προσπαθήσουμε να φέρουμε μεγάλους και σπουδαίους παίκτες στην ομάδα για να φτάσουμε στο επίπεδο που πρέπει. Στόχος μας είναι να δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά από τις Ακαδημίες. Παράλληλα όμως θέλουμε νίκες για την πρώτη ομάδα, για να παρουσιάζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και να ικανοποιούμε έτσι τον κόσμο μας».

Μιλώντας για τον προϋπολογισμό του Ολυμπιακού, καθώς και τις μεταγραφές, ο Νοτιοαφρικανός επισήμανε: «Φυσικά συμφωνήσαμε με τον πρόεδρο για το μπάτζετ. Το πιο σημαντικό είναι ένας παίκτης που έρχεται εδώ να ξέρει πόσο μεγάλος σύλλογος είναι, τι κόσμο έχει και ότι παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Να ξέρει πως είναι μία πολύ καλή επιλογή να παίξει στην ομάδα και όχι λόγω των χρημάτων. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε πως θα φέρουμε 1 με 2 καλούς παίκτες. Επίσης να πούμε ότι 2 με 3 παίκτες θα έχουν υπογράψει πριν φύγουμε για την προετοιμασία».

Στη διάρκεια της παρουσίασης, ο διευθύνων σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» εταιρείας, Γιάννης Βρέντζος, ρωτήθηκε για τους παίκτες που θέλει ο Ολυμπιακός και τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα τελευταία τρία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας. Το ρόστερ έχει αρκετά περισσότερους Έλληνες παίκτες. Έχουμε πίστη στις Ακαδημίες και το αποτέλεσμα φαίνεται από τις επιτυχίες στο NextGen και σε άλλα τουρνουά. Θέλουμε να έχουμε περισσότερους Έλληνες παίκτες. Ο Κριστιάν πιστεύει σε αυτό το μέλλον και κάποια πράγματα που έγιναν ήταν δικές τους ιδέες. Θα συνεχίσουμε το σχέδιό μας με καλύτερα αποτελέσματα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις