«Ερυθρόλευκοι» Καρεμπέ και Ισά

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 22:54
UPD:22:59
(ICON PRESS /ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ

Ο Γάλλος πρώην άσος των «ερυθρόλευκων», Κριστιάν Καρεμπέ αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου στρατηγικής της διοίκησης σε θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε απόψε την έναρξη της συνεργασίας της με τους Κριστιάν Καρεμπέ και Πιερ Ισά, κινήσεις που εντάσσονται στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της διοικητικής δομής του συλλόγου.

Ο Γάλλος πρώην άσος των «ερυθρόλευκων» αναλαμβάνει καθήκοντα συμβούλου στρατηγικής της διοίκησης σε θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης, ενώ ο Ισά, ο οποίος θήτευσε στο ελληνικό πρωτάθλημα φορώντας τις φανέλες των Ιωνικού και ΟΦΗ, αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή. Η επίσημη παρουσίασή τους θα γίνει αύριο το απόγευμα (15:00), στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει την συνεργασία της με τους Κριστιάν Καρεμπε και Πιέρ Ισά.Ο κ. Καρεμπέ θα αναλάβει τη θέση του Συμβούλου Στρατηγικής (Strategic Advisor) της διοίκησης, για θέματα σκάουτινγκ, διεθνών σχέσεων και οργάνωσης. Ο κ. Ισά θα αναλάβει τη θέση του Αθλητικού Διευθυντή (Sports Director) του συλλόγου.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις