Δεν αποσύρεται ο Χάινκες

Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 16:12
UPD:17:05
REUTERS/MICHAEL DALDER

«Δεν θα δουλέψω πουθενά του χρόνου. Θα ξεκουραστώ. Μετά θα δούμε. Φέτος εργάστηκα πολύ σκληρά, έφτασα στα όριά μου δουλεύοντας ακατάπαυστα, χωρίς ξεκούραση», ξεκίνησε τις δηλώσεις του, ο πρώην, πλέον, τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου Γιουπ Χάινκες.

A- A A+

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του Γιουπ Χάινκες δεν έβγαλε, τελικώς, κάποια είδηση. Ο πρώην, πλέον, τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, ανακοινώνοντας ότι θα ξεκουραστεί γιε ένα χρόνο αλλά δεν αποσύρεται από την προπονητική.

«Δεν θα δουλέψω πουθενά του χρόνου. Θα ξεκουραστώ. Μετά θα δούμε. Φέτος εργάστηκα πολύ σκληρά, έφτασα στα όριά μου δουλεύοντας ακατάπαυστα, χωρίς ξεκούραση», ξεκίνησε τις δηλώσεις του.

«Πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν να με προσλάβουν. Οι πλούσιες ομάδες, αυτές που δίνουν αλόγιστα τα χρήματα, δεν με ενδιέφεραν ποτέ. Ακόμη και μία διεθνώς αναγνωρισμένη ομάδα με πλησίασε», πρόσθεσε ο 67χρονος Χάινκες.

YOUTUBE/FC BAYERN MÜNCHEN

Ο εκτελεστικός πρόεδρος του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, εξήρε από την πλευρά του το έργο του Γερμανού τεχνικού: «Με το τρεμπλ καταφέραμε κάτι ιστορικό και η συμβολή του ήταν τεράστια. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερη σεζόν. Σε ευχαριστούμε Γιουπ», είπε και του απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση λέγοντας πως «όταν ξεκουραστεί και νιώσει έτοιμος οι πόρτες της Μπάγερν θα είναι πάντα ανοικτές γι’ αυτόν».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις