Τέλος ο Μαντσίνι από τη Μάντσεστερ Σίτι

Φαβορί για τον πάγκο των «πολιτών» ο Πελεγκρίνι
Τρίτη, 14 Μαΐου 2013 01:20
UPD:01:24
EPA/PETER POWELL

Ο Μαντσίνι είχε αναλάβει τη Σίτι τον Δεκέμβριο του 2009 και την οδήγησε σε ένα πρωτάθλημα (2012), ένα Κύπελλο (2011) κι ένα «Κομιούνιτι Σιλντ» (2012).

A- A A+

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα ο Ρομπέρτο Ματσίνι από τον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, ύστερα από 3,5 χρόνια παρουσίας στον πάγκο των «πολιτών».

Αργά απόψε τη νύχτα η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιταλό τεχνικό, δύο ημέρες μετά την ήττα από τη Γουίγκαν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κι ενώ είχε προηγηθεί μια σεζόν στη διάρκεια της οποίας οι περυσινοί πρωταθλητές απογοήτευσαν στο Τσάμπιονς Λιγκ και έχασαν εύκολα το πρωτάθλημα.

Ο Μαντσίνι είχε αναλάβει τη Σίτι τον Δεκέμβριο του 2009 και την οδήγησε σε ένα πρωτάθλημα (2012), ένα Κύπελλο (2011) κι ένα «Κομιούνιτι Σιλντ» (2012). Μεγάλο φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο νυν τεχνικός της Μάλαγα, Μανουέλε Πελεγκρίνι, με τα ισπανικά και αγγλικά ΜΜΕ να θεωρούν δεδομένη τη συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και τα σενάρια να κάνουν λόγο για την απόκτηση των Καβάνι και Ίσκο, ως «δώρο» της διοίκησης προς τον Χιλιανό προπονητή.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις