Ρόμπεν: «Γράψαμε ιστορία»

Κυριακή, 26 Μαΐου 2013 01:02
UPD:01:31
REUTERS/DARREN STAPLES

Συγκινημένος ο «χρυσός» σκόρερ της Μπάγερν, Αριεν Ρόμπεν.

A- A A+

Η Μπάγερν «έγραψε ιστορία» σύμφωνα με τον Άριεν Ρόμπεν, ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός της Μπορούσια, Γιούργκεν Κλοπ, εκτιμά ότι η ομάδα του...θα επανέλθει.

Ο τεχνικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Γιούργκεν Κλόπ, αφού συνεχάρη τη Μπάγερν και το Γιουπ Χάινκες για την κατάκτηση του τροπαίου πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Είπα στους παίκτες ότι θα έρθουμε ξανά εδώ, ίσως όχι στο Γουέμπλεϊ, αλλά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε κάποιον άλλο τελικό. Αυτό ακριβώς τους είπα και το πιστεύω ακράδαντα. Συγχαρητήρια στη Μπάγερν και στο Γιουπ, του αξίζει σε μεγάλο βαθμό η νίκη. Ήμασταν μέσα στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος τα πράγματα ήρθαν ευνοϊκά για τον αντίπαλό μας και κατάκτησαν το τρόπαιο».

Από την πλευρά του ο Γιουπ Χάινκες είχε κάθε λόγο να «πετάει στα σύννεφα»: «Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, έτσι αναγκάστηκα να διορθώσω κάποια πράγματα στη διάρκεια της ανάπαυλας. Υπήρχε πίεση και στις δύο ομάδες, ενώ ,μπορώ να πω ότι στα πρώτα 20 λεπτά μας ήρθε «μπούμερανγκ» ο τίτλος του φαβορί».

Ο άνθρωπος που χάρισε το τρόπαιο στους Βαυαρούς με το γκολ που πέτυχε στο 89ο λεπτό, Άριεν Ρόμπεν τόνισε: «Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή. Είχα ένα καλό προαίσθημα από την ώρα που βρεθήκαμε εδώ , αλλά το να κατακτάς το Τσάμπιονς Λιγκ είναι στην πραγματικότητα κάτι το απίστευτο. Γράψαμε ιστορία με τη νίκη μας. Νικήσαμε τη Μπαρτσελόνα στα ημιτελικά, νικήσαμε και στον τελικό, οπότε δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα περισσότερο».

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις