Πρώτη νίκη για ΠΑΟΚ, 2-1 στην Τρίπολη

Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 22:28
UPD:23:05
EUROKINISSI/ACTION IMAGES

Φάση από τον αγώνα ΠΑΟΚ - Αστέρας Τρίπολης για τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

A- A A+

Την πρώτη νίκη ύστερα από δύο συνεχείς ήττες στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας σημείωσε απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής νίκησε στην Τρίπολη τον Αστέρα με 2-1. Τα γκολ του «Δικέφαλου» σημείωσαν οι Αθανασιάδης στο 77ο και Κατσουράνης στο 80ο λεπτό, ενώ για τους Αρκάδες μείωσε στο 90΄ με πέναλτι ο Περόνε, σε φάση που αποβλήθηκε ο Σίντελφελντ για χτύπημα εκτός φάσης στον Σανκαρέ.

Στην πέμπτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων εμφανίστηκε καλά «διαβασμένος», καθώς νέα ήττα θα δυσκόλευε κατά πολύ το στόχο της πρώτης θέσης. Ο «Δικέφαλος» ήταν καλύτερος και πήρε μια δίκαιη νίκη, ενώ από την πλευρά του το αρκαδικό συγκρότημα φαίνεται να έχει «στερέψει» από δυνάμεις και η κατάσταση έγινε δύσκολη.

Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να είχε «τελειώσει» τον αγώνα νωρίτερα, καθώς Σαλπιγγίδης και Βούκιτς έχασαν μεγάλες ευκαιρίες. Στο 23΄ ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ βγήκε απέναντι στον Φούλοπ αλλά το πλασέ του εξουδετέρωσε σωτήρια ο Ούγγρος τερματοφύλακας, ο οποίος επενέβη εξίσου αποτελεσματικά και στο 28΄, σε σουτ του Σαλπιγγίδη. 

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο διεθνής επιθετικός έχασε νέα ευκαιρία, όταν ο «Σάλπι» βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά πλάσαρε σαν… πρωτάρης, επιτρέποντας στον Φούλοπ να κάνει νέα απόκρουση, ενώ στο 75΄ ο Βούκιτς σούταρε άουτ από εξαιρετική θέση.

Στο 77΄ όμως ο Αθανασιάδης δεν λάθεψε, όταν από γύρισμα του Ρομπέρ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και έκανε το 0-1, για να αποτελειώσει τους «μουδιασμένους» γηπεδούχους ο Κατσουράνης τρία λεπτά αργότερα, με κεφαλιά σε φάουλ του Λίνο.

Μια ανόητη και αντιεπαγγελματική ενέργεια του Σίλντεφελντ ένα λεπτό πριν τη λήξη, όταν χτύπησε εκτός φάσης τον Σανκαρέ στην περιοχή και αποβλήθηκε, έδωσε την ευκαιρία στον Περόνε να μειώσει στο 90΄, όμως ο χρόνος είχε πια τελειώσει για τους Αρκάδες.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις