ΠΑΟΚ: Χωρίς Καμαρά στην Τρίπολη

Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 14:29
UPD:22/05/2013 00:16
MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Νέες παρουσίες αλλά και απουσίες περιλαμβάνει η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό αγώνα της Τρίπολης απέναντι στον Αστέρα, στο πλαίσιο των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, σε αυτή μετέχει μετά από καιρό ο Σανθ Χακόμπο, μετά την αποπομπή του Σαρλ Ιτάνζ από τον τεχνικό του «Δικέφαλου», ενώ επιστρέφει ο Κώστας Σταφυλίδης, ο οποίος απουσίασε (λόγω τραυματισμού) από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αντίθετα, ο Αμπντούλ Καμαρά δεν θα ακολουθήσει τους συμπαίκτες του στην αρκαδική πρωτεύουσα, καθώς ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Κωνσταντινίδης, Κατσικάς.

Σε μέρος της σημερινής προπόνησης, καθώς και εκείνων που θα ακολουθήσουν, μετείχε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη περιμένοντας να ενσωματωθεί στην Εθνική Πορτογαλίας.

Ο Γιώργος Γεωργιάδης επέλεξε για την αποστολή τους, Γλύκο, Χακόμπο, Αποστολόπουλο, Έτο, Λίνο, Σταφυλίδη, Κατσουράνη, Κουμάλο, Σίλντενφελντ, Κάτσε, Φωτάκη, Λάζαρ, Βούκιτς, Ρομπέρ, Κίτσιου, Λόρενς, Ολίσε, Γεωργιάδη, Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις