ΠΑΣΟΚ: Για το πάπλωμα ο καυγάς Ν.Δ. - ΣΥΡΙΖΑ για το αντιρατσιστικό ν/σ

«H πολιτική βούληση όλων θα κριθεί στη Βουλή»
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 12:31
UPD:12:48
EUROKINISSI/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

«Όλη αυτή η δήθεν διαμάχη μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, που όταν το ΠΑΣΟΚ είχε φέρει στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο ένας το καταψήφισε και ο άλλος δεν το στήριξε, δείχνουν ότι πολύ απλά ο καυγάς  γίνεται για το …πάπλωμα», επεσήμανε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

A- A A+

Ζήτημα αρχής για τη Δημοκρατία χαρακτήρισε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, επικρίνοντας τόσο τη Ν.Δ. όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τη μεταξύ τους αντιπαράθεση.

«Όλη αυτή η δήθεν διαμάχη μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, που όταν το ΠΑΣΟΚ είχε φέρει στη Βουλή το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ο ένας το καταψήφισε και ο άλλος δεν το στήριξε, δείχνουν ότι πολύ απλά ο καυγάς  γίνεται για το …πάπλωμα», επεσήμανε η κ. Γεννηματά.

Δυστυχώς, πρόσθεσε, «η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Σαμαράς δεν μπορούν να ξεφύγουν από τους υπερσυντηρητικούς κύκλους που δρουν στο εσωτερικό της και ο ΣΥΡΙΖΑ από τις μικροκομματικές τακτικές».

Τόνισε επίσης ότι εάν πραγματικά ο πολιτικός κόσμος επιθυμεί να παταχθούν τα φαινόμενα ρατσισμού και ξενοφοβίας θα πρέπει όλα τα κόμματα του Συνταγματικού τόξου να προχωρήσουν στην ψήφιση του ν/σ.

«Φέρτε το σχέδιο νόμου στη Βουλή. Εκεί θα κριθεί  η πολιτική βούληση όλων». κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή