Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά

Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 14:58
UPD:15:27
Eurokinissi/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Συνάντηση είχε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Πρωθυπουργός, ενημέρωσε τον κ. Παπούλια για τα αποτελέσματα των επισκέψεών του στην Κίνα και το Αζερμπαϊτζάν, καθώς και για την πορεία του κυβερνητικού έργου.

A- A A+

Ικανοποιημένος από τα ταξίδια του στην Κίνα και το Αζερμπαϊτζάν εμφανίστηκε ο Πρωθυπουργός, ο οποίος τόνισε -σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- ότι «η Ελλάδα επιστρέφει δυναμικά σε χώρους που και της αρμόζουν και της αξίζουν να έχει τις σωστές επαφές».

«Και μέσα από τις επαφές, τον σωστό διάλογο και την επικοινωνία τη δομημένη, να κερδίζουμε το μεγάλο ζητούμενο που, το ξέρετε πολύ καλά, είναι επενδύσεις για να μειωθεί η ανεργία», πρόσθεσε. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όπως είπε ο κ. Σαμαράς, «η μεγάλη πληγή είναι η ανεργία και ο νους μας, οι προσπάθειές μας εκεί κατευθύνονται: στο να βρεθούν, ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά, θέσεις εργασίας».

Απαντώντας στην αποστροφή του κ. Παπούλια ότι στο εξής χρειάζεται μία παρακολούθηση των συμφωνιών που υπεγράφησαν, ο Πρωθυπουργός είπε: «Ασφαλώς.  Γιατί χωρίς το λεγόμενο ‘follow up’, την παρακολούθηση δηλαδή των όσων συμφωνήθηκαν, δεν γίνεται τίποτα».

 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή