Ο Μπεκενμπάουερ χρίζει απόλυτο φαβορί την Μπάγερν

Τρίτη, 21 Μαΐου 2013 13:30
UPD:14:03
EPA/MARC MUELLER

«Η Μπάγερν κατάκτησε την Μπουντεσλίγκα έχοντας σταθερά υψηλό επίπεδο απόδοσης. Ένας τελικός είναι βέβαια μια διαφορετική κατάσταση, όμως η Ντόρτμουντ μπορεί να νικήσει μόνο αν η Μπάγερν βρεθεί σε κακή μέρα», υπογράμμισε ο επίτιμος πρόεδρος των Βαυαρών, Φραντς Μπεκενμπάουερ

A- A A+

Η Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να φοβάται μόνο τον κακό εαυτό της και όχι την Ντόρτμουντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, το Σάββατο, εκτιμά ο επίτιμος πρόεδρος των Βαυαρών, Φραντς Μπεκενμπάουερ.

Ο «Κάιζερ» έχει μεγάλη εμπιστοσύνη στο σύλλογό του, όπως έδειξε με τις δηλώσεις του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων. «Η Μπάγερν κατάκτησε την Μπουντεσλίγκα έχοντας σταθερά υψηλό επίπεδο απόδοσης. Ένας τελικός είναι βέβαια μια διαφορετική κατάσταση, όμως η Ντόρτμουντ μπορεί να νικήσει μόνο αν η Μπάγερν βρεθεί σε κακή μέρα», υπογράμμισε ο Μπεκενμπάουερ.

Ο άλλοτε κορυφαίος αμυντικός πρόσθεσε επίσης ότι «ο τελικός είναι μια ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο ότι το γερμανικό ποδόσφαιρο είναι ζωντανό. Θα ήθελα ένα σκορ 2-2 ή 3-3 και να επικρατήσει η Μπάγερν στην διαδικασία των πέναλτι, έτσι όλος ο κόσμος θα μιλούσε για χρόνια γι΄ αυτό το παιχνίδι».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις