Θα «λύσουν τις διαφορές τους» στο Γουέμπλεϊ

Σάββατο, 04 Μαΐου 2013 21:46
UPD:05/05/2013 15:42
REUTERS/WOLFGANG RATTAY

Ο Τόμας Μίλλερ της Μπάγερν Μονάχου και ο Φελίπε Σαντάνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ κατά τη διάρκεια του αγώνα της 32ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα. Η «πρώτη γεύση» τελικού του εφετινού Τσάμπιονς Λιγκ δεν ανέδειξε νικητή, καθώς Ντόρτμουντ και Μπάγερν έμειναν στο 1-1 στο «Βεστφάλεν».

A- A A+

Η «πρώτη γεύση» τελικού του εφετινού Τσάμπιονς Λιγκ (25/05) δεν ανέδειξε νικητή, καθώς Ντόρτμουντ  και Μπάγερν έμειναν στο 1-1 στο «Βεστφάλεν».

Οι δύο φιναλίστ του μεγάλου αγώνα που θα διεξαχθεί στο Γουέμπλεϊ του Λονδίνου συναντήθηκαν στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της μπουντεσλίγκα, με τη Μπορούσια να προηγείται στο ξεκίνημα με τον Γκροσκρόιτς, αλλά πριν το ημίωρο ο Μάριο Γκόμες διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για τους πρωτσθλητές Γερμανίας από την έναρξη του δεύτερου γύρου (προέρχονταν από 14 διαδοχικές νίκες) και μόλις η 2η εκτός έδρας ισοπαλία τους μακριά από το Μόναχο (έχουν 14 νίκες).

Παράλληλα, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ διατήρησε το αήττητο που έχει απέναντι στη μεγάλη αντίπαλό τους από τον Οκτώβριο του 2010. Οι γηπεδούχοι, πάντως, έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 58΄ όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Μποάτενγκ. Ο Λεβαντόφσκι εκτέλεσε στη γωνία, αλλά ο Νόιερ απέκρουσε στη γωνία του.

Οι Βαυαροί τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 61΄ αποβλήθηκε ο Ραφίνια με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις