Ο ΠΑΣ άλωσε την Τούμπα

Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 20:13
UPD:20:30
MOTION TEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε περισσότερο, αφού είχε ήδη χαθεί αρκετός χρόνος.

A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε τη μεγάλη έκπληξη νικώντας τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα 1-0, χάρις στο «χρυσό» γκολ του Λίλα στο 88ο λεπτό. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έφτασε τις δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και τέθηκε επικεφαλής στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ενώ ο «Δικέφαλος» μετρά πλέον δύο ήττες και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ απομακρύνεται. 

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, αφού αν και οι γηπεδούχοι διατηρούσαν την πρωτοβουλία εν τούτοις δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις απέναντι στην οργανωμένη και καλοστημένη ομάδα του ΠΑΣ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η μοναδική καλή στιγμή σε αυτό το διάστημα να σημειωθεί στο 40΄, όταν ο Λάζαρ πάσαρε στον Καμαρά, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον τερματοφύλακα του ΠΑΣ αλλά ο Μπέριος πρόλαβε να βάλει την κόντρα.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ πίεσε περισσότερο, αφού είχε ήδη χαθεί αρκετός χρόνος. Και πάλι, όμως, οι γηπεδούχοι δεν έπειθαν, έστω και αν είχαν  κάποιες πολύ καλές στιγμές.  Στο 60΄ ο Φεγκρούς απέκρουσε σωτήρια το σουτ του Κάτσε, ενώ στο 73΄ έπραξε το ίδιο στο απευθείας φάουλ του Βούκιτς.

Η κορυφαία ευκαιρία του «Δικέφαλου» χάθηκε στο 83΄, όταν η κεφαλιά του Αθανασιάδη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, για να σουτάρει στην επαναφορά ο Ολίσε και ο Μπέριος να διώχνει λίγο πριν από τη γραμμή.

Στο θερμό Μαγιάτικο απόγευμα η Τούμπα «πάγωσε» στο 88΄, όταν ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο αφύλακτος Λίλα νίκησε από κοντά τον Γλύκο, για να διαφυλάξει στη συνέχεα το 0-1 ο Φεγκρούς αποκρούοντας εντυπωσιακά το πλασέ του Βούκιτς, στο τελευταίο (5ο) λεπτό των καθυστερήσεων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις