Σε Τρίπολη και Τούμπα στρέφεται η προσοχή

Μεγάλο ενδιαφέρον τα πλέι οφ μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας
Κυριακή, 19 Μαΐου 2013 12:17
UPD:16:02
PHASMA/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης επέπληξε πολύ έντονα τους παίκτες μετά το παιχνίδι στην Αθήνα, ενώ τους μίλησε 3.5 ώρες (!) την Πέμπτη για τη σημασία που έχει η έξοδος της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

A- A A+

Με τη διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής συνεχίζονται σήμερα τα πλέι οφ στη Σούπερ Λίγκα, που βρίσκουν τον ΠΑΟΚ να φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα (18:15) και τον Αστέρα Τρίπολης να υποδέχεται τον Ατρόμητο (20:30).

Μετά την ήττα στο Περιστέρι (1-2), ο «Δικέφαλος» δεν έχει περιθώριο για νέα απώλεια. Ο μεγαλομέτοχος Ιβάν Σαββίδης επέπληξε πολύ έντονα τους παίκτες μετά το παιχνίδι στην Αθήνα, ενώ τους μίλησε 3.5 ώρες (!) την Πέμπτη για τη σημασία που έχει η έξοδος της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η ομάδα της Ηπείρου, πάντως, κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος αναμένεται, όπως απέδειξε και εναντίον του Αστέρα, τον οποίο νίκησε με 2-1.
Οι Αρκάδες, από την πλευρά τους, που έχουν υψηλές βλέψεις, δεν βλέπουν άλλο αποτέλεσμα σήμερα εκτός της νίκης, που θα τους επιτρέψει να ξεφύγουν από την τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας την οποία κατέχουν. 

Ο Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει ούτε σήμερα στη διάθεσή του τους Περόνε (τιμωρημένος), Μπαρτολίνι και Πιπίνη (τραυματίες), σε αντίθεση με τον Γιώργο Παράσχο που ταξίδεψε στην Αρκαδία με τους Φυτανίδη, Καραγκούνη, Ναπολεόνι και Ιγκλέσιας στην αποστολή.

Η βαθμολογία των πλέι οφ:

1. ΠΑΟΚ                        4
2. ΠΑΣ Γιάννινα            3
-. Ατρόμητος                3
4. Αστέρας Τρίπολης  2

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις