Αλαφούζος: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό»

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013 13:21
UPD:14:13
ICON PRESS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΑΚΟΣ

Στη διάρκεια της ΓΣ ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το ταξίδι του στην Ελβετία και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την αδειοδότηση της ομάδας. 

A- A A+

Όπως αναμενόταν εγκρίθηκε στη διάρκεια της σημερινής γενικής συνέλευσης του Παναθηναϊκού το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκ. ευρώ. Ο κ. Αλαφούζος τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό ή άλλη ομάδα, αλλά τον ενδιαφέρει η ισονομία και η ίση μεταχείριση στα κέντρα αποφάσεων.

Γνωστοποιήθηκε και το όνομα της εταιρείας με την οποία υπεγράφη η σύμβαση , η οποία είναι συμφερόντων του προέδρου της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζου και ονομάζεται Sortivo International Ltd. Έχει ήδη εισπραχθεί το 1.5 εκ. ευρώ. Θα ακολουθήσουν άλλες δύο δόσεις ύψους 3 εκ., ενώ 500.000 ευρώ θα εισπραχθούν την τρίτη και τελευταία. 

Στη διάρκεια της ΓΣ ο Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για το ταξίδι του στην Ελβετία και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την αδειοδότηση της ομάδας. 

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για την πιθανή δημιουργία μπλοκ με τον ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων κατά του Ολυμπιακού, κάτι που ακούστηκε έντονα μετά τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οκ. Αλαφούζος τόνισε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον Ολυμπιακό ή άλλη ομάδα, αλλά τον ενδιαφέρει η ισονομία και η ίση μεταχείριση στα κέντρα αποφάσεων: «Δεν είμαστε εναντίον του Ολυμπιακού ή οποιασδήποτε άλλης ομάδας, ούτε υπάρχει θέμα δημιουργίας μπλοκ με τον ΠΑΟΚ. Απλά διαφωνούμε με τον τρόπο που η διοίκηση του Ολυμπιακού χειρίζεται τις δυνάμεις που της δίνει η θέση που έχει, διαφωνούμε πάρα πολύ με τον τρόπο που λειτουργεί η Σούπερ Λίγκα, διαφωνούμε, δε, ακόμα περισσότερο με την ΕΠΟ. Υπάρχουν ποινικές έρευνες για τη διοίκηση της ΕΠΟ. Πάντως δεν έχουμε μέτωπο κατά του Ολυμπιακού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων».

Επίσης προτίμησε να μην αναφερθεί με λεπτομέρειες σχετικά με το περιεχόμενο της συζήτησής του με τον κ. Τραβέρσο, στέλεχος της UEFA για τις αδειοδοτήσεις, εκφράζοντας και την απορία του για τις φήμες περί... προβλήματος της ΕΠΟ. «Δεν είναι προς δημοσιοποίηση η συζήτηση που έγινε. Θεωρώ όμως αδιανόητο να υπάρχει πρόβλημα από την ΕΠΟ. Ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με την άδεια καθώς δεν έχει χρέη εκπρόθεσμα και όλα είναι τακτοποιημένα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις