Έκτη θέση για Παναθηναϊκό με «τριάρα» στην Ξάνθη

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 21:53
UPD:22:04
ICON PRESS /ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΣ

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα της Ξάνθης.

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός κατάκτησε την έκτη θέση στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, μετά τη νίκη με 3-0 επί της Ξάνθης στον αγώνα μπαράζ που διεξήχθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Οι «πράσινοι» έφτασαν σε μια εύκολη νίκη, βοηθούμενοι και από την εξέλιξη που είχε η αναμέτρση και πλέον ελπίζουν σε μη αδειοδότηση κάποιας εκ των ομάδων που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ, προκειμένου να λάβουν μέρος αυτοί στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, εφόσον βεβαίως πάρουν την απαιτούμενη άδεια.

Η Ξάνθη ξεκίνησε καλύτερα το ματς αλλά μετά το 25ο λεπτό ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε και αναζήτησε το γκολ, που πέτυχε στο 27΄ με τον Ζέκα, ύστερα από συνδυασμό με τον Μπαρμπαρούση.

Στο 32΄ ο «Νεοζηλανδός» σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν, για να αλλάξουν οι συσχετισμοί στο 40΄ με την αποβολή του Ντιέ, ο οποίος σούταρε την μπάλα στον πεσμένο στο έδαφος Ζέκα.

Η Ξάνθη έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 58΄, με τον Μαρσελίνιο να ξεπερνά και τον Καρνέζη και να πλασάρει από πλάγια αλλά τον Τριανταφυλλόπουλο να αποκρούει επί της γραμμής.

Στο 61΄ ο Ζέκα έπιασε δυνατό σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού και κατέληξε στα δίχτυα του Λοντίγκιν για το 2-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76΄ ο Φιγκερόα με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής, με την μπάλα να βρίσκει πρώτα το δεξί δοκάρι της ακριτικής ομάδας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις