Διαζύγιο των «ερυθρόλευκων» με τον Κοβάσεβιτς

Οι δύο πλευρές χώρισαν με αβρότητες και ευχαριστίες
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 22:27
UPD:22:32
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο Κοβάσεβιτς ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό (φωτογραφία αρχείου).

A- A A+

Τέλος εποχής στη σχέση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον Ολυμπιακό, καθώς όπως ανακοίνωσε απόψε η πειραϊκή ΠΑΕ, οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η πειραϊκή ΠΑΕ περιλαμβάνεται και δήλωση του προέδρου, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον παλαίμαχο Σέρβο ποδοσφαιριστή για την προσφορά του, πρόσθεσε: «Ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου στην προσπάθεια να ξαναχτίσουμε τον Ολυμπιακό και είναι από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας των τριών πρωταθλημάτων και των δύο Κυπέλλων. Εύχομαι στον Ντάρκο, που ήταν και θα παραμείνει φίλος μου και μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακό μας, κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του».

Από την πλευρά του, ο Κοβάσεβιτς επίσης ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό: «Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στον μεγάλο αυτό ευρωπαϊκό σύλλογο. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα τρία χρόνια και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού που μου δείχνει την αγάπη του, από την πρώτη μέρα που έφτασα στον Πειραιά. Εύχομαι σε όλους ο Ολυμπιακός να συνεχίσει τις επιτυχίες και να γίνουν τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις