Πολύωρη συζήτηση Σαββίδη με παίκτες και τεχνικό επιτελείο

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 21:00
UPD:17/05/2013 16:05
Youtube/Stavros Kolkas

Οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη

A- A A+

Πολύ έντονη κριτική σε όλους όσοι εμπλέκονται με το ποδοσφαιρικό τμήμα άσκησε το απόγευμα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

Όπως αναμενόταν, ο ομογενής επιχειρηματίας έθεσε τους πάντες προ των ευθυνών τους και τους ζήτησε ακόμη περισσότερη δουλειά προκειμένου να πετύχουν στο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κατά την έξοδό του από την Τούμπα, ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στα ΜΜΕ. «Θέλω αυτή η κουβέντα και η μεγάλης διάρκειας συζήτηση που είχα με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας (περίπου 3.5 ώρες!) να μείνει στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Πριν από τις ερωτήσεις σας θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους μας και για την εμφάνιση μας στο χθεσινό παιχνίδι και στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου», ξεκίνησε τις δηλώσεις του.

«Δυστυχώς, είναι πολύ δύσκολο να δώσουμε μια μονολεκτική απάντηση για να αξιολογήσουμε αυτό που συμβαίνει, αλλά μπορούμε να πούμε ότι βρισκόμαστε στη διαδικασία να σταθούμε όρθιοι. Εγώ δεν θα ήθελα να απογοητευτούν οι φίλαθλοι μας και ελπίζω οι ποδοσφαιριστές, μετά από αυτή την πολύωρη κουβέντα που είχαμε να κατάλαβαν και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους», είπε.

«Τον στόχο που έχουμε θέσει δεν τον αναιρούμε και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρώτη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχει και συνέχεια με την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, όπου θα κοιτάξουμε να αλλάξουμε συνολικά την εικόνα του παιχνιδιού και της ομάδας. Εκεί όπου υπάρχουν τα προβλήματα και ξέρετε και εσείς που υπάρχουν προβλήματα θα προσπαθήσουμε να τα αλλάξουμε. Αυτό είναι όλο», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις