Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ σε ρόλο Στρος Καν

Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 15:57
UPD:16:30

Το έργο απεικονίζει την πολυτάραχη πορεία του Στρος Καν προς την αμαύρωση του δημόσιου προφίλ του. Το ρόλο του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ υποδύεται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ

A- A A+

Ξεκίνησε τις προβολές του, το πρώτο ανεπίσημο τρέιλερ της επερχόμενης ταινίας του Έιμπελ Φεράρα με τίτλο «Welcome to New York», στην οποία ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ υποδύεται τον Ντομινίκ Στρος Καν.

Οι πρώτες εικόνες της ταινίας του Έιμπελ Φεράρα μαρτυρούν ότι θα διαθέτει πολλές τολμηρές σκηνές οι οποίες θα παραπέμπουν στην περιπέτεια του Στρος Καν στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, δυο ακριβώς χρόνια μετά το περιστατικό που οδήγησε στην πτώση του.

Το έργο απεικονίζει την πολυτάραχη πορεία του Στρος Καν, ωστόσο, σε όλη τη διάρκειά του, αποφεύγεται επιμελώς η οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα του πρώην διευθύνοντoς συμβούλου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), για να αποφευχθούν οι μηνύσεις από την πλευρά του. Τον ρόλο του άλλοτε ισχυρού άνδρα του ΔΝΤ υποδύεται ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ ενώ τον ρόλο της γυναίκας του, Αν Σινκλέρ, θα αναλάβει η βρετανίδα ηθοποιός Ζακλίν Μπισέ.

«Η ταινία είναι κάτι περισσότερο από μια καταγραφή του σκανδάλου στο σινεμά. Επικεντρώνεται στον εθισμό ως μεγάλο ελάττωμα και στους παραστρατημένους πολιτικούς», έχει αναφέρει ο παραγωγός του έργου, Βενσάν Μαραβάν.

Προτεινόμενα για εσάς