ΣΥΡΙΖΑ: Άκουσαν με ευαισθησία την κραυγή αγωνίας της Χρυσής Αυγής

Σχόλιο για την επανεξέταση του ν/σ για τον ρατσισμό
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 16:54
UPD:16:58
Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

«Τελικά οι κυβερνώντες άκουσαν με ευαισθησία την κραυγή αγωνίας της Χρυσής Αυγής και απέσυραν το νομοσχέδιο για την πάταξη της ρατσιστικής βίας», σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση.

A- A A+

Με ένα ιδιαίτερα δηκτικό σχόλιο υποδέχθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ την είδηση ότι αποσύρθηκε για περαιτέρω επεξεργασία το νομοσχέδιο για τον ρατσισμό. Ειδικότερα τονίζει «η κυβέρνηση διέψευσε με εκκωφαντικό τρόπο τους κακόβουλους που την κατηγορούν ότι είναι τελείως ανελαστική και δεν αποδέχεται κανένα αίτημα».

«Τελικά οι κυβερνώντες άκουσαν με ευαισθησία την κραυγή αγωνίας της Χρυσής Αυγής και απέσυραν το νομοσχέδιο για την πάταξη της ρατσιστικής βίας», συνεχίζει στο ίδιο καυστικό ύφος η αξιωματική αντιπολίτευση.

Στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου μπήκαν και τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «τα κροκοδείλια δάκρυα από τους θιασώτες της δημιουργίας συνταγματικού τόξου για την αντιμετώπιση της ρατσιστικής βίας (ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) περισσεύουν, αφού υποστηρίζουν τη Ν.Δ. που συναγελάζεται ανοιχτά με τη Χρυσή Αυγή και επιβάλλει στην κυβέρνηση την απόσυρση του νομοσχεδίου».
 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή