«Τρισδιάστατη εισβολή» της Amazon στον κόσμο των smartphones

Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 14:12
UPD:14:12
SHUTTERSTOCK

Κατά την WSJ, η Amazon αναπτύσσει μία ευρεία γκάμα συσκευών, στην οποία συμπεριλαμβάνονται δύο smartphones, ένα εκ των οποίων με τρισδιάστατη οθόνη.

A- A A+

Εδώ και πάνω από ένα χρόνο, ήταν έντονη η φημολογία πως, μετά την είσοδό της στα tablets (Kindle Fire) και την «κατάκτηση» του κόσμου των e-readers (Kindle) η Amazon θα εισερχόταν και στα smartphones, σχεδιάζοντας το δικό της κινητό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, κάτι τέτοιο ισχύει- και μάλιστα δεν πρόκειται για ένα τηλέφωνο, αλλά για δύο.

Κατά την WSJ, η Amazon αναπτύσσει μία ευρεία γκάμα συσκευών, στην οποία συμπεριλαμβάνονται δύο smartphones, ένα εκ των οποίων με τρισδιάστατη οθόνη. Η εφημερίδα επικαλείται ανώνυμες πηγές και αναφέρει πως το εν λόγω κινητό δεν θα απαιτεί ειδικά γυαλιά για να δώσει στο χρήστη τρισδιάστατη εικόνα, ενώ ενδεχομένως να επιτρέπει ακόμη και το χειρισμό του με τα μάτια.

Πέρα από τα δύο smartphones, η Amazon εκτιμάται πως δουλεύει και πάνω σε μία συσκευή για streamάρισμα μουσικής στο Ίντερνετ. Παρόλα αυτά, το Σεπτέμβριο, σε συνέντευξή του, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Τζεφ Μπέζος, είχε δηλώσει πως η εταιρεία σκοπεύει να επεκταθεί όσον αφορά τις συσκευές που προσφέρει, υποσχόμενος «νέα πράγματα που ελπίζουμε ότι θα αρέσουν στο κοινό» μέσα στο επόμενο έτος, επισημαίνοντας ωστόσο ότι θα ήταν πρόωρο να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

Προτεινόμενα για εσάς