Τηλεοπτικές σειρές online από το Amazon

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 21:40
UPD:21:42
A- A A+

Δεκατέσσερα πιλοτικά επεισόδια από ισάριθμες τηλεοπτικές σειρές θα περάσουν το «τεστ του κοινού» στο Amazon.com και το Lovefilm.com, προκειμένου να φανεί ποια προσφέρονται για να συνεχίσουν κανονικά, ως πλήρεις, online τηλεοπτικές σειρές.

Τα επεισόδια είναι διαθέσιμα προς παρακολούθηση εδώ

Οι θεατές μπορούν να υποβάλουν τις παρατηρήσεις και τις βαθμολογίες τους, επιλέγοντας πρακτικά τις σειρές που θα δουν στο μέλλον. Και τα 14 επεισόδια έχουν γυριστεί από ανεξάρτητες εταιρείες, και η παραγωγή τους έχει γίνει από το Amazon Studios- το τμήμα της Amazon που ασχολείται με την παραγωγή ταινιών και σειρών.

Πρόκειται για έξι κωμικές σειρές και έξι παιδικές animated σειρές. Θα προβάλλονται στις σχετικές συνδρομητικές υπηρεσίες της Amazon (Amazon Prime στις ΗΠΑ, Lovefilm στη Μ.Βρετανία), αλλά τα πιλοτικά επεισόδια θα μπορούν να τα παρακολουθήσουν όλοι, όχι μόνο οι συνδρομητές.

Οι σειρές είναι οι εξής: Alpha House, Betas, Browsers, Dark Minions, Onion News Empire, Supanatural, Those Who Canʼt, Zombieland, Annebots, Creative Galaxy, Positively Ozitively, Sara Solves It, Teeny Tiny Dogs, Tubmleaf.

Προτεινόμενα για εσάς