Απεβίωσε η Κάθριν Τσάνσελορ από τα «Ατίθασα Νιάτα»

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 11:44
UPD:11:54

Η Τζιν Κούπερ στη διάρκεια της καριέρας της κατέκτησε δύο βραβεία ΕΜΜΥ και ένα αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας».

A- A A+

Η αμερικανίδα ηθοποιός Τζιν Κούπερ, που έγινε γνωστή τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ελλάδα μέσα από το ρόλο της Κάθριν Τσάνσελορ στη γνωστή σαπουνόπερα «Ατίθασα Νιάτα», πέθανε χθες σε ηλικία 84 ετών.

Η Κούπερ γεννήθηκε στην πόλη Ταφτ της Καλιφόρνια το 1928. Απέκτησε δύο γιους και μία κόρη, ενώ είχε την τύχη να γνωρίσει οκτώ εγγόνια. Ανέλαβε το ρόλο της Κάθριν Τσάνσελορ το 1973 και δεν έλειψε στιγμή από τα πλατό έως τον θάνατό της.
Την είδηση του θανάτου της την ανακοίνωσε μέσω του Facebook ο ένας από τους δύο γιους της, ο επίσης ηθοποιός Κόρμπιν Μπέρνσεν. «Η μητέρα μου πέθανε ήρεμα, στον ύπνο της, σήμερα το πρωί» έγραψε ο Μπρένσεν, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη γνωστή σειρά «Δικηγόροι του Λος Άντζελες».
Το 1984 η Κούπερ αποφάσισε να κάνει λίφτινγκ και η ιδέα της να κινηματογραφηθεί η επέμβαση και να προβληθεί στα «Ατίθασα Νιάτα» ήταν πρωτοποριακή ακόμα και για το Χόλυγουντ, αλλά οι παραγωγοί της σειράς τη δέχθηκαν. Στη διάρκεια της καριέρας της κατέκτησε δύο βραβεία ΕΜΜΥ και ένα αστέρι στη «Λεωφόρο της Δόξας».
 

Προτεινόμενα για εσάς