NBA: Ισοφάρισαν Μαϊάμι και Γκόλντεν Στέιτ

Πέμπτη, 09 Μαΐου 2013 11:06
UPD:11:27
REUTERS/JOE SKIPPER

Το Μαϊάμι συνέτριψε τους Μπουλς με το «εκκωφαντικό» 115-78 και έδωσε την απάντησή του στους «Ταύρους», με τη διαφορά των 37 πόντων  να συνιστά τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη των Μαϊάμι Χιτ στην ιστορία τους στα πλέι οφ και ταυτόχρονα την πιο βαριά ήττα του Σικάγο, που πάντως είχε βρεθεί να χάνει ακόμη και με 46 πόντους. Στη φωτογραφία ο Ντουέιν Γέιντ του Μαϊάμι σε στιγμιότυπο του αγώνα.

A- A A+

Μαϊάμι και Γκόλντεν Στέιτ ισοφάρισαν τις σειρές με το Σικάγο και το Σαν Αντόνιο, αντίστοιχα, κάνοντας το 1-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις για τους ημιτελικούς της ανατολικής και δυτικής περιφέρειας.

Οι πρωταθλητές συνέτριψαν τους Μπουλς με το «εκκωφαντικό» 115-78 και έδωσαν την απάντησή τους στους «Ταύρους», με τη διαφορά των 37 πόντων  να συνιστά τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη του Μαϊάμι στην ιστορία του στα πλέι οφ και ταυτόχρονα την πιο βαριά ήττα του Σικάγο, που πάντως είχε βρεθεί να χάνει ακόμη και με 46 πόντους.

Για τους νικητές ο Άλεν είχε 21 πόντους (σε 19 λεπτά) και ο Τζέιμς πρόσθεσε άλλους 19 (συν 9 ασίστ), ενώ άλλοι τέσσερις συμπαίκτες τους κατέγραψαν στη στατιστική τους διψήφιο αριθμό.

YOUTUBE/NBA

NBA Nightly Highlights

Αντίθετα, για τους Μπουλς μόνο οι Μπελινέλι (13 πόντοι), Νοά (12)  και Ρόμπινσον (11) το κατόρθωσαν, ενώ να σημειωθεί ότι ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δυνατός, με αποτέλεσμα να αποβληθούν οι Γκίμπσον και Νοά με δεύτερη τεχνική ποινή, με τους φιλοξενούμενους να δέχονται συνολικά έξι τεχνικές ποινές και τους γηπεδούχους τρεις! 

Το Γκόλντεν Στέιτ, από την πλευρά του, νίκησε στο Τέξας το Σαν Αντόνιο ύστερα από 16 χρόνια (!) και 30 διαδοχικές ήττες στην έδρα των Σπερς, ισοφαρίζοντας τη σειρά και δίνοντας μεγάλο ενδιαφέρον στη συνέχεια. Κορυφαίος των «Πολεμιστών» αναδείχθηκε ο Τόμπσον με 34 πόντους (8/9 τρίποντα, 14 ριμπάουντ), ενώ ο Κάρι πρόσθεσε άλλους 22 και ο Ντάνκαν είχε 23 (και 9 ριμπάουντ) για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις