Αγγλία: Νέα διάκριση για Μπέιλ

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 15:58
UPD:17:29
Youtube/spursofficial

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μιλάει για τη βράβευσή του ως καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς και από την Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου της χώρας (FWA).

A- A A+

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος μετά την ανάδειξή του ως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της χρονιάς από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών της αγγλικής λίγκας ψηφίστηκε ως ο καλύτερος και από την Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου της χώρας (FWA).

Ο άσος της Τότεναμ, που μετρά φέτος 24 γκολ (19 με τους «Πετεινούς», 5 με την Εθνική Ουαλίας) κατάκτησε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στην ψηφοφορία και απέσπασε το συγκεκριμένο βραβείο, το οποίο απονέμεται από το 1948, με πρώτο νικητή τον Στάνλεϊ Μάθιους.

Δεύτερος στις προτιμήσεις ήταν ο περυσινός νικητής, Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που είχε κερδίσει το βραβείο όταν έπαιζε στην Άρσεναλ,  ενώ τρίτος ήταν ο Χουάν Μάτα της Τσέλσι.

Είναι η δεύτερη φορά μετά το 2011 που ο Μπέιλ κατακτά τη συγκεκριμένη διάκριση, ενώ είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Τότεναμ που κέρδισε το παλαιότερο ατομικό βραβείο του κόσμου, μετά τον Νταβίντ Ζινολά το 1999 και ο πρώτος Ουαλός διεθνής μετά τον τερματοφύλακα της Έβερτον, Νέβιλ Σάουθχολ το 1985.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις