Για ανταλλαγή Μπέιλ-Ιγκουαΐν γράφει ο «Guardian»

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013 14:45
A- A A+

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Γκάρεθ Μπέιλ είναι γνωστό και δεν προέκυψε τον τελευταίο καιρό. Ο άσος της Τότεναμ έχει εκτιμηθεί ότι είναι από τους ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν το επίπεδο μιας ομάδας με τα φυσικά και τεχνικά προσόντα του, γι΄ αυτό ο Ουαλός διεθνής αποτελεί πρώτιστο στόχο για τους «μερένχες» (και όχι μόνο).

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Guardian», ο Μπέιλ θα συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι στη Ρεάλ Μαδρίτης, η διοίκηση της οποίας φέρεται διατεθειμένη να πληρώσει στους Άγγλους όχι μόνο ένα μεγάλο ποσό αλλά να παραχωρήσει με ελευθέρας και τον Αργεντινό διεθνή επιθετικό της, Γκονζάλο Ιγκουαΐν.

Η αγγλική εφημερίδα αποκαλύπτει «σενάριο» ανταλλαγής του Μπέιλ με τον Ιγκουαΐν, που τα τελευταία δύο χρόνια έχει χάσει τη θέση τοηυ στην ενδεκάδα. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο ικανότατος επιθετικός ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ, το οποίο λήγει το 2016, παρά τη σχετική προσέγγιση από τη διοίκηση της «βασίλισσας».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις