Γ. Καμίνης: Τους πείραξε που τους σπάσαμε τον τσαμπουκά

Πέμπτη, 02 Μαΐου 2013 12:55
UPD:13:33
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ

Η μόνη γλώσσα που μιλούν αυτοί οι άνθρωποι είναι η γλώσσα της ωμής βίας και του τσαμπουκά, τόνισε ο κ. Καμίνης για οσα εκτυλίχθηκαν το πρωί στην πλατεία Συντάγματος.

A- A A+

Την απόπειρα του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή να τον γρονθοκοπήσει και τις καταγγελίες ότι ο βουλευτής οπλοφορούσε τη στιγμή του επεισοδίου, επιβεβαίωσε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.

«Το ότι αυτό το υποκείμενο μπορεί να περιφέρεται και να αποπειράται να με γρονθοκοπήσει, και μάλιστα οπλοφορώντας, αυτό πρέπει να προβληματίσει την Πολιτεία γενικότερα, αλλά και τους πολίτες που τους ψήφισαν», παρατήρησε χαρακτηριστικά μιλώντας στον Βήμα FM και υποστήριξε ότι κατά τύχη γλίτωσε το χτύπημα του βουλευτή.

YOUTUBE/NAFTEMPORIKIGR
Γ. Καμίνης: Η Δημοκρατία θα νικήσει

«Η Δημοκρατία θα νικήσει. Η λογική της ωμής βίας την οποία την είδαμε να εκδηλώνεται διπλά σήμερα και με το επεισόδιο δυστυχώς με βουλευτή εκλεγμένο από το λαό δεν πρόκειται να περάσει», διεμήνυσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, σε δηλώσεις του μετά από την απόπειρα επίθεσης σε βάρος του από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Γερμενή. Αναφερόμενος στα πρωινά επεισόδια στο Σύνταγμα, όπου απετράπη με παρέμβαση της αστυνομίας το προγραμματισμένο συσσίτιο της Χρυσής Αυγής για Έλληνες, δήλωσε ότι «η πλατεία Συντάγματος έχει μια μεγάλη συμβολή αξία για τη δημοκρατία». «Το είχα δηλώσει ότι δεν πρόκειται να επιτρέψω διανομή αγαθών, σύσσιτια κ.λπ.», πρόσθεσε.

Η μόνη γλώσσα που μιλούν αυτοί οι άνθρωποι είναι η γλώσσα της ωμής βίας και του τσαμπουκά, τόνισε ο κ. Καμίνης για οσα εκτυλίχθηκαν το πρωί στην πλατεία Συντάγματος, γι' αυτό είπε, «τους πείραξε που τους σπάσαμε τον τσαμπουκά, αυτό που είχαν σχεδιάσει, αυτή τη φιέστα», επαναλαμβάνοντας πως είχε τεράστια σημασία «να περιφρουρήσουμε το σύμβολο της πόλης, την πλατεία Συντάγματος, από τα σόου φιλανθρωπίας και το φαρισαϊσμό αυτών των ανθρώπων».

Δεν έχουν επιχειρήματα, είτε την ύβρη μετέρχονται είτε την ωμή φυσική βία, συνέχισε ο δήμαρχος Αθηναίων και επειδή η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν είναι του τσαμπουκά, η οργανωμένη πολιτεία έπρεπε να δείξει την αποφασιστικότητά της.

Δεν θα τσιμπήσουμε στη λογική της βίας, ξεκαθάρισε, απαντάμε με την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητά μας και την προσήλωση στη δημοκρατική νομιμότητα. 

Για προπηλακισμό του βουλευτή της Γ. Γερμενή μιλά από την πλευρά της η Χρυσή Αυγή, χαρακτηρίζοντας αισχρά και άθλια ψεύδη τα περί τραυματισμού του κοριτσιού στο επεισόδιο.

YOUTUBE

Ο αφοπλισμός του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γ. Γερμενή από αστυνομικούς

«Η θλιβερή, ένοπλη κουστωδία Καμίνη δημιούργησε επεισόδιο εκ του μη όντος και προπηλάκισε βουλευτή της Χρυσής Αυγής. Είναι αισχρά και άθλια ψεύδη τα περί τραυματισμού ανήλικου κοριτσιού. Τρανή απόδειξη το τηλεοπτικό υλικό που κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο και στην τηλεόραση», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή και διαμηνύει ότι «οι ψεύτες και οι συκοφάντες, ο Καμίνης και οι επίορκοι υπάλληλοι ασφαλείας του θα μηνυθούν και θα οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή