Χρυσή Αυγή: Να αφήσει τις παραινέσεις ο Γ. Καμίνης

Τετάρτη, 01 Μαΐου 2013 16:46
UPD:17:02
MOTION TEAM/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

(φωτογραφία αρχείου)

A- A A+

Έντονη ήταν η αντίδραση της Χρυσής Αυγής στην ανακοίνωση του δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος διαμήνυσε ότι θα κάνει ό,τι επιβάλλεται προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί το συσσίτιο που έχει προγραμματίσει το κόμμα τη Μεγάλη Πέμπτη, στην πλατεία Συντάγματος.

Σε ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή χαρακτήρισε «κατάπτυστη» τη δήλωση του δημάρχου Αθηναίων, τονίζοντας ότι στην Ελλάδα «έχουμε ακόμη δημοκρατία και κανείς δεν μπορεί «να στερήσει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι» στα μέλη του κόμματος.

«Πριν από τρεις μόλις ημέρες, Έλληνες παραγωγοί μοίρασαν δωρεάν λαχανικά ακριβώς έξω από τη βουλή. Πάρα πολλές φορές τους τελευταίους μήνες πραγματοποιούνται ανάλογες εκδηλώσεις στην πλατεία Συντάγματος. Δεν είδαμε ούτε μία φορά τον δήμαρχο Καμίνη, που εξελέγη με ψήφους λαθρομεταναστών, να παίρνει θέση. Πόσο μάλλον να απειλεί και να εκδίδει διαταγές απαγόρευσης», επεσήμανε η Χρυσή Αυγή.

Κάλεσε επίσης τον δήμαρχο Αθηναίων, «να αφήσει τις παραινέσεις» διότι «προ μηνών ο ίδιος διοργάνωνε σόου με τηλεοπτικές κάμερες και τηλεπερσόνες στο Σύνταγμα, για να δείξει τη δήθεν κοινωνική αλληλεγγύη του, για την οποία όμως δεν είχε πληρώσει ούτε μισό ευρώ».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή