Καταζητούμενοι για τρομοκρατία οι δύο εκ των συλληφθέντων

Τετάρτη, 01 Μαΐου 2013 09:53
UPD:15:13
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

Οι δύο καταζητούμενοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης του ειδικού ανακριτή, από 15-2-2013, για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και απλή συνέργεια σε ένοπλη ληστεία που είχε γίνει στις 28-11-2012, στην Αγροτική Τράπεζα, στο Φιλώτα Φλώρινας οδηγούνται στον ειδικό εφέτη ανακριτή, που χειρίζεται την υπόθεση της Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

A- A A+

Καταζητούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» ήταν οι δύο από τους πέντε συλληφθέντες χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σε βάρος του εκκρεμμούσαν εντάλματα σύλληψης του ειδικού εφέτη ανακριτή για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και για απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού στις 28/1/2012 στην Αγροτική Τράπεζα στο Φιλώτα Φλώρινας.

Στις 13.00 θα οδηγηθούν στον ειδικό εφέτη ανακριτή, ενώ στις 14.00 και οι πέντε θα προσαχθούν στο αυτόφωτο.

YOUTUBE/ELLINIKIASTYNOMIA
ΕΛΑΣ: Ανακοινώσεις για τη σύλληψη των 5 αναζητούμενων ατόμων στη Ν. Φιλαδέλφεια

Ανακοινώσεις του Εκπροσώπου Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας, των πέντε (5) ατόμων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έφτασαν στους πέντε από στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα που γίνεται για τους «Πυρήνες Φωτιάς».

Υπενθυμίζεται ότι τα πέντε άτομα προσήχθησαν την Τρίτη το απόγευμα, μετά από αιφνιδιαστική επειχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε μπυραρία της Νέας Φιλαδέλφειας, μαζί με ένα ακόμα άτομο, για το οποίο δεν προέκυψε κανένα στοιχείο εμπλοκής του σε τρομοκρατικές ή άλλες δραστηριότητες και αφέθηκε ελεύθερο.

Εκτός απο τους δύο καταζητούμενους, οι άλλοι τρεις συλληφθέντες, ηλικίας από 22 έως 40 ετών, κατηγορούνται για αντίσταση κατά της αρχής και για υπόθαλψη, ενώ οι δύο για κατοχή πλαστών εγγράφων.

Η έρευνα συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν έχουν σχέση και με συγκεκριμένες ενέργειες και όταν ολοκληρωθούν αναμένονται ανακοινώσεις απο την Αστυνομία.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή