NBA: Στα ημιτελικά Μαϊάμι και Σαν Αντόνιο

Χιτ και Σπερς «σκούπισαν» Μιλγουόκι και Λέικερς
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 11:28
UPD:12:06
REUTERS/JEFF HAYNES

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς των Μαιάμι Χιτ ετοιμάζεται να καρφώσει στο καλάθι των Μιλγουόκι Μπακς στην αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο Μιλγουόκι.

A- A A+

Το Μαϊάμι και το Σαν Αντόνιο «σκούπισαν» τις σειρές με το Μιλγουόκι και τους Λέικερς, αντίστοιχα, και προκρίθηκαν με πολύ πειστικό τρόπο στους ημιτελικούς της ανατολικής και δυτικής περιφέρειας.

Τα «ελάφια» δεν ήταν σε θέση να προβληματίσουν τους πρωταθλητές, οι οποίοι νίκησαν με 88-77 στον τέταρτο αγώνα και περιμένουν τον αντίπαλό τους, που θα προκύψει από το νικητή του ζεύγους Σικάγο-Μπρούκλιν.

Ο Ντουέιν Ουέιντ δεν αγωνίστηκε λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, αλλά με τον Λεμπρόν Τζέιμς σε μεγάλα κέφια (30 πόντοι, 8 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 3 κλεψίματα) η Χιτ δεν αντιμετώπισε πρόβλημα.

REUTERS/LUCY NICHOLSON

Ο Τιμ Ντάνκαν (δεξιά) και ο Τόνι Πάρκερ των Σαν Αντόνιο Σπερς πανηγυρίζουν κατά τη διάρκεια του τέταρτου αγώνα στο Λος Αντζελες απέναντι στους Λέικερς.

Στο Τέξας, ο Τόνι Πάρκερ με 23 πόντους οδήγησε τους Σπερς στην τέταρτη νίκη επί των Λέικερς, με 103-82, και άφησε τους «λιμνάνθρωπους» εκτός από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ, για πρώτη φορά μετά το 2007.

Για την ομάδα του Λ.Α. πρώτος σκόρερ ήταν ο Πάου Γκασόλ με 16, ενώ ο Ντουάιτ Χάουαρντ αποβλήθηκε νωρίς στην τρίτη περίοδο, σε μια απογοητευτική γι΄ αυτόν βραδιά, καθώς έμεινε στους 7 πόντους.

Το Γκόλντεν Στέιτ, με τη σειρά του, έφτασε στο 3-1 επί του Ντένβερ, μετά την τρίτη κατά σειρά νίκη του επί των Νάγκετς, με 115-101. Ηγέτης των «πολεμιστών» ήταν ο Στίβεν Κάρι, που σκόραρε 31 πόντους, ενώ ο Τζάρετ Τζακ πρόσθεσε άλλους 21 και μοίρασε 9 ασίστ.

Για την ομάδα του Τζορτζ Καρλ ο Τάι Λόσον είχε 26 πόντους, ενώ ο Κώστας Κουφός για άλλο ένα ματς είχε μικρή συμμετοχή, καθώς έπαιξε 14:08 λεπτά και μέτρησε 2 πόντους (2/2 βολές), 3 ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα μπλοκ.

YOUTUBE/NBA

NBA Nightly Highlights

Η σειρά της Νέας Υόρκης με τη Βοστώνη θα έχει… αναμονή, καθώς οι Σέλτικς γλίτωσαν το 4-0 νικώντας τους Νικς στην παράταση με 97-90 και μειώνοντας σε 3-1, με τη σειρά να μεταφέρεται στη Νέα Υόρκη για τον επόμενο αγώνα, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ο Πολ Πιρς σκόραρε 29 πόντους και ο Τζεφ Γκριν πρόσθεσε άλλους 26 για τους νικητές, ενώ ο Καρμέλο Άντονι είχε 36 πόντους αλλά με χαμηλό ποσοστό ευστοχίας (10/35, 7 λάθη), όμως να σημειωθεί ότι η Νέα Υόρκη έπαιξε χωρίς τον τιμωρημένο από το προηγούμενο παιχνίδι (αγκωνιά σε αντίπαλο) Τζέι Αρ Σμιθ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις