NBA: Τυπική διαδικασία για το Μαϊάμι η συνέχεια με Μιλγουόκι

Στο 3-0 οι πρωταθλητές, μείωσε το Μέμφις
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 09:18
UPD:09:54
REUTERS/JEFF HAYNES

Oι πρωταθλητές έφτασαν ήδη στο 3-0 απέναντι στα «ελάφια» και χρειάζονται ακόμη μία νίκη για την πρόκριση στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας.

A- A A+

Πολύ εύκολο φαίνεται ότι θα είναι το έργο του Μαϊάμι με αντίπαλο το Μιλγουόκι στα πλέι οφ, καθώς οι πρωταθλητές έφτασαν ήδη στο 3-0 απέναντι στα «ελάφια» και χρειάζονται ακόμη μία νίκη για την πρόκριση στα ημιτελικά της ανατολικής περιφέρειας.

Η Χιτ επικράτησε στην έδρα του αντιπάλου της 104-91, με τον Ρέι Άλεν να σκοράρει 23 πόντους με 5/8 τρίποντα, να φτάνει τα 322 εύστοχα σε πλέι οφ και να γίνεται ο πρώτος στην ιστορία της διοργάνωσης, ξεπερνώντας τα 320 του Ρέτζι Μίλερ. Το Μαϊάμι μετρά πια 11 νίκες στη σειρά και συνολικά 40 στους 42 τελευταίους αγώνες του.

Αν όμως η Χιτ φαίνεται να «σκουπίζει» με συνοπτικές διαδικασίες τη σειρά, δεν συμβαίνει το ίδιο στο ζεύγος των Κλίπερς με το Μέμφις. Οι Γκρίζλις νίκησαν 94-82 την ομάδα του Λος Άντζελες στην έδρα τους και μείωσαν σε 2-1, αποκτώντας δικαίωμα στην ελπίδα.

Πρωταγωνιστής για τις «αρκούδες» ήταν ο Ζακ Ράντολφ, ο οποίος σημείωσε 27 πόντους και «κατέβασε» 11 ριμπάουντ, όμως «κλειδί» της επιτυχίας ήταν η άμυνα στον Κρις Πολ, που καθήλωσε τον άσο των Κλίπερς στους 8 πόντους και τον ανάγκασε να υποπέσει σε 5 λάθη.

YOUTUBE/NBA

NBA Nightly Highlights

Το Σικάγο, από την πλευρά του, δεν άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτη η νίκη που σημείωσε στο Μπρούκλιν και με το 79-76 στην έδρα του επί των Νετς πήρε προβάδισμα στη σειρά με 2-1.

Οι Μπουλς κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης αλλά στο τέλος κινδύνεψαν με ήττα καθώς έμειναν χωρίς καλάθι στα τελευταία 5:46, όμως με ποσοστό 35% το Μπρούκλιν δεν είχε καμία τύχη.

Τη διαφορά για τους νικητές έκανε ο Κάρλος Μπούζερ, ο οποίος σημείωσε 22 πόντους και μάζεψε 16 ριμπάουντ, συνεπικουρούμενος από τον Λουόλ Ντενγκ που πρόσθεσε άλλους 21 και πήρε 10 ριμπάουντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις