«Εξάψαλμος» Μαρινάκη στους ποδοσφαιριστές

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 15:36
UPD:15:44
Icon/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος επισκέφθηκε τις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές, ενόψει των αγώνων που απομένουν για να ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος.

Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» μίλησε σε πολύ αυστηρό ύφος προς τους παίκτες της ομάδας, υπογραμμίζοντας ότι αν δεν βελτιωθεί η αγωνιστική συμπεριφορά τους και δεν αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια, είναι αποφασισμένος ακόμη και να κρατήσει μόνο τον προπονητή ενόψει της νέας σεζόν!

«Εγώ και ο κόσμος δεν σας ζητάμε τίποτα πλέον. Η ομάδα θα είναι θρύλος ό,τι και να γίνει σε αυτά τα παιχνίδια. Πιστεύω ότι μπορείτε να κερδίσετε αν αλλάξετε συμπεριφορά. Μπείτε σε ένα δωμάτιο και συζητήστε το όση ώρα χρειαστεί. Βρείτε τι σας φταίει και δώστε λύση. Το κλίμα ανάμεσα σας δεν ήταν καλό, ενώ εκτός από τρία ευρωπαϊκά παιχνίδια και τρία ελληνικά είχατε κακή εικόνα και στο γήπεδο. Κάποιοι από εσάς είχαν κάκιστη εικόνα και στην εξωγηπεδική ζωή τους», τόνισε ο κ. Μαρινάκης. 

Στη συνέχεια ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας αναφέρθηκε στις αντιδράσεις του φίλαθλου κοινού της ομάδας, δικαιολογώντας τις έντονες αποδοκιμασίες που ακούστηκαν στα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. «Το ότι έχουμε το καλύτερο ρόστερ και είμαστε μακράν η καλύτερη ομάδα μας έδωσε το πρωτάθλημα, αλλά ο κόσμος μας είναι στενοχωρημένος. Δεν θα επιτρέψω στο μέλλον λανθασμένη και άρρωστη νοοτροπία. Το αποκορύφωμα της συμπεριφοράς σας ήταν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο κόσμος μας είναι αγανακτισμένος από την εικόνα σας στο γήπεδο. Μπήκα εγώ μπροστά πολλές φορές, αλλά αυτό τελείωσε», είπε.

Στο τέλος της ομιλίας του ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε ένα σαφές, σκληρό μήνυμα και μια προειδοποίηση με αποδέκτες τους πάντες: «Θα ετοιμάσουμε για του χρόνου μια ομάδα υγιέστατη, αν χρειαστεί με λίγους από σας ή και με κανέναν. Ο μόνος σίγουρος είναι ο Μίτσελ. Θα φτιάξουμε μια ομάδα με παίκτες αγαπημένους, χωρίς ΄΄κλίκες΄΄, που θα ματώνουν στις προπονήσεις και που κάθε Κυριακή θα κάνουν περήφανο τον φίλαθλο που έρχεται στο γήπεδο. Ξέρετε ότι εγώ δεν υπολογίζω από ονόματα και συμβόλαια. Σε 24 ώρες έδιωξα την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της ομάδας. Το έχουμε κάνει και πριν τρία χρόνια με μεγάλη επιτυχία. Δεν θα υπολογίσω τα χρήματα, ούτε θα ανεχτούμε στο εξής κανενός είδους παράξενη νοοτροπία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις