Formula 1: Δε ζητάει συγνώμη ο Πέρεθ

Κυριακή, 28 Απριλίου 2013 19:30
UPD:29/04/2013 11:01
REUTERS/KIM KYUNG-HOON

Ο Μεξικανός πιλότος θεωρεί ότι υπάρχει λόγος να απολογηθεί στον teammate του Τζένσον Μπάτον.

A- A A+

Θέμα έχει τελικά προκύψει μεταξύ των δύο πιλότων της McLaren Τζένσον Μπάτον και Σέρζιο Πέρεθ. Η διένεξή τους έχει ξεκινήσει μία εβδομάδα πριν όταν ο Βρετανός διαμαρτυρήθηκε έντονα δημόσια για τον τρόπο οδήγησης του teammate του στο GP του Μπαχρέιν.

Ο Μπάτον κατηγόρησε τον Πέρεθ για «βρώμικη» οδήγηση κατά την διάρκεια του αγώνα ενώ προειδοποίησε ότι κάτι σοβαρό θα συμβεί αν δεν αλλάξει τον τρόπο που οδηγεί. Δεν ήταν λίγες οι φορές που δύο πιλότοι συγκρούστηκαν μέσα στον αγώνα. Σε μία από αυτές η MP4-28 του Μεξικανού «πληγώθηκε» μπροστά.

Η McLaren δε θέλησε να δώσει έκταση στο γεγονός με τους πιλότους της να συναντώνται μέσα στην εβδομάδα για να λύσουν την παρεξήγηση που προέκυψε. Σύμφωνα με μερικά δημοσιεύματα, ο Πέρεθ ζήτησε συγνώμη από τον teammate του κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους.
Ο Μεξικανός, όμως, επιμένει από την πλευρά του πως κάτι τέτοιο δεν συνέβει ενώ ισχυρίζεται ότι δεν είχε κανέναν λόγο να ζητήσει συγνώμη.

«Νομίζω ότι η κριτική έγινε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε, κάτι που ήταν πολύ θετικό για εμένα, την ομάδα και τον Τζένσον. Γράφτηκε σε πολλά ΜΜΕ ότι εγώ ζήτησα συγνώμη από τον Τζένσον, αλλά δεν έγινε έτσι. Δεν απολογήθηκα διότι δε θεώρησα ότι αυτό ήταν απαραίτητο. Οφείλουμε και οι δύο μία συγνώμη στην ομάδα και αυτό συζητήσαμε. Ζητήσαμε συγνώμη από την ομάδα διότι διακινδυνεύσαμε αρκετά και επειδή ήμασταν και οι δύο πολύ επιθετικοί, αλλά όχι, σε καμία στιγμή δε ζήτησα συγνώμη και η σχέση μου με τον Τζένσον είναι καλή», δήλωσε ο Σέρζιο Πέρεθ στο ESPN.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις