Ισπανία: «Γκέλα» και στο πρωτάθλημα για την Μπαρτσελόνα

Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 21:23
UPD:21:29
Reuters/VINCENT WEST

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ισοφάρισε στο 67΄ με μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια.

A- A A+

Η Μπαρτσελόνα διέρχεται περίοδο αγωνιστικής κάμψης και το απέδειξε για ακόμη μία φορά απόψε, αυτή τη φορά στο «Σαν Μαμές», όπου με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο έμεινε στο 2-2 καθώς δέχθηκε γκολ, για πολλοστή φορά, στο 90΄, στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής.

Ταυτόχρονα, η φάση της ισοφάρισης απέδειξε και κάτι άλλο: ότι οι «μπλαουγκράνα» χρειάζονται επειγόντως ενίσχυση με αμυντικούς κλάσης, αφού οι στόπερ της έχασαν εύκολα τη μάχη στον αέρα από τον Γιορέντε και ο Ζόρντι Άλμπα πήγε σαν… πριμαντόνα πάνω στον Ερέρα, που «εκτέλεσε» τον Βαλντές για το 2-2.

Οι Βάσκοι του Μαρσέλο Μπιέλσα είχαν προηγηθεί με το Λασκουράιν στο 27ο λεπτό, όμως η είσοδος του Μέσι στην επανάληψη ανέτρεψε, ως συνήθως, τα δεδομένα. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ ισοφάρισε στο 67΄ με μια εκπληκτική ατομική προσπάθεια που έφερε «φαρδιά πλατιά» την υπογραφή της κορυφαίας κλάσης του, ενώ δύο λεπτά αργότερα βρήκε με το κεφάλι τον Αλέξις Σάντσες που έγραψε το 1-2, για να έρθει το φινάλε που προαναφέρθηκε.

Νωρίτερα, με γκολ του Φερνάντεζ στο 20ο λεπτό η Θέλτα νίκησε στο «Θιουτάτ ντε Βαλένθια» τη Λεβάντε με 1-0 και συνεχίζει την προσπάθεια απεμπλοκής της από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις