Ισπανία: Το ένα «σοκ» μετά το άλλο γράφει ο Τύπος για Ρεάλ και «Μπάρτσα»

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 14:10
UPD:14:22
REUTERS/KAI PFAFFENBACH

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης Ρονάλντο (δεξιά) εμφανώς απογοητευμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ντόρτμουντ.

A- A A+

Ο ένας εφιάλτης μετά τον άλλο: ο ισπανικός αθλητικός Τύπος προσπάθησε πολύ για να βρει τις λέξεις προκειμένου να περιγράψει το διπλό νοκ άουτ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Απίστευτο, μέσα σε δύο ημέρες τα δύο φαβορί ΄΄εκδιώχθηκαν΄΄» υπογραμμίζεται στην εφημερίδα «As», ενώ η «Marca» περιγράφει ως «καταστροφικό τα όσα μας έκαναν να δούμε οι ΄΄λευκοί΄΄ (Ρεάλ Μαδρίτης)», χαρακτηρίζοντας την εμφάνιση της πρωταθλήτριας Ισπανίας «ίσως τη χειρότερη της εποχής Μουρίνιο, μετά την ήττα με 5-0 που υπέστη στη Βαρκελώνη το 2010».

YOUTUBE/REAL MADRID C.F.
Ζ. Μουρίνιο: Μπορούμε να προκριθούμε

Απόσπασμα από τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης Ζοζέ Μουρίνιο, μετά τον ημιτελικό του Champions League και την ήττα από την Μπορούσια Ντόρτμουντ με 4-1

Αντίθετα με τους Ισπανούς, ο Τύπος στη Γερμανία πανηγυρίζει. «Ντόρτμουντ-Ρεάλ 4-1! Ο γερμανικός τελικός είναι πολύ κοντά», είναι ο τίτλος της «Bild», ενώ το «Kicker» αναφέρει: «Η τρέλα συνεχίζεται: ο Λεβαντόφσκι χτύπησε τη Ρεάλ».

Η «Süddeutsche Zeitung», με τη σειρά της, αφιερώνει τον κεντρικό τίτλο στον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης.  «Λεβαντόφσκι, ο πραγματικός εφιάλτης» σημειώνει, ενώ η τοπική εφημερίδα του Ρουρ, «Nachrichten» γράφει: «Τέσσερις βολές του Λεβαντόφσκι υπογράφουν το θρίαμβο της Ντόρτμουντ επί της Ρεάλ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις