Στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός

Νίκησε την Εφές με 82 - 72 στο ΣΕΦ
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 23:40
UPD:27/04 02:34

Ο Ολυμπιακός θα υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης στο φάιναλ φορ της εφετινής Ευρωλίγκας, που θα διεξαχθεί στο Λονδίνο, καθώς επικράτησε στο ΣΕΦ της Αναντολού Εφές με 82-72 και προκρίθηκε με 3-2 νίκες. Πλέον, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα  στον ημιτελικό της 10ης Μαΐου καλούνται να υπερκεράσουν το εμπόδιο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία στέρησαν το Κύπελλο πέρυσι.

4 σχόλια
Ταξινόμηση:
Επιστροφή στο άρθρο
ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ - ΚΟΣΜΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΙ ΕΥΡΩΠΗΣ.[176.58.1xx.xxx]
28/04/2013 19:55

Mπράβο στον ΟΣΦΠ.
Βέβαια έπαιξε με την πιό εύκολη και σε κάθοδο σε όλο το δεύτερο γύρο των 16 , Εφές Αναντολού , αλλά όπως και να το κανουμε είναι επιτυχία.
Ακόμα και η τύχη χρειάζεται.
Στο φάιναλ φόρ είναι δύσκολα , αλλά όχι ακατόρθωτα.
Οι ομάδες έχουν τις εξής πιθανότητες.
ΤΣ.Σ.ΚΑ με Μεσίνα 40%.
Ρεάλ 25%.
Μπάρτσα σε κάθοδο κι αυτή 20%.
ΟΣΦΠ 15%.

Υπερψηφίστηκε από 0 χρήστεςΚαταψηφίστηκε από 0 χρήστες Υπερψηφίστε αυτό το σχόλιο (+) Καταψηφίστε αυτό το σχόλιο (-)
doonies[176.58.1xx.xxx]
28/04/2013 18:19

Πλύντε και ζεματίστε για 2'-3' τα κληματόφυλλα, βουτώντας τα λίγα-λίγα σε νερό που βράζει. Ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα φρέσκα και ξερά κρεμμύδια σε σουρωτήρι, πασπαλίστε τα με λίγο αλάτι και τρίψτε τα, να μαραθούν. Ξεπλύντε τα με λίγο νερό και σφίξτε τα μέσα στις παλάμες σας λίγα-λίγα. Ανακατέψτε τα μέσα σ' ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το λάδι και το νερό. Ρίξτε κι ανακατέψτε το μισό λάδι, αλάτι και πιπέρι. Βάλτε από ένα κουταλάκι γέμιση σε κάθε φύλλο και τυλίξτε ελαφρά. Στρώστε μερικά κληματόφυλλα στον πάτο μιας πλατιάς κατσαρόλας και αραδιάστε τα ντολμαδάκια, το ένα πλάι στο άλλο, σε σειρές. Στο στάδιο αυτό, μπορείτε να τα φυλάξετε στην κατάψυξη. Βάλτε την κατσαρόλα στη φωτιά, ρίξτε το υπόλοιπο λάδι, το βραστό νερό και το χυμό λεμονιού. Σκεπάστε τα μ' ένα βαρύ πιάτο, που να χωράει στην κατσαρόλα. Σκεπάστε την με το καπάκι της και σιγοβράστε σε μέτρια φωτιά, έως ότου τα ντολμαδάκια πιουν όλο το νερό και μείνουν σχεδόν με το λάδι τους. Δοκιμάστε και, αν δεν έχει μαλακώσει το ρύζι, ρίξτε λίγο νερό ακόμη και συνεχίστε το βράσιμο. ΄Οταν τα κατεβάσετε από τη φωτιά, βάλτε ανάμεσα στο καπάκι και στην κατσαρόλα μια απορροφητική πετσέτα κι αφήστε τα να κρυώσουν. Σερβίρονται κρύα.

υ.γ.σαν πειραιωτης,ειμαι και γαβρος
αλλα ημαρτον με την βλακεια.
ψηφιζονται διαφορα και η Ν
βαζει για σχολιασμο την προκριση του Ολυμπιακου.
συνελθετε και σοβαρευτειτε εκει στην Ν

Υπερψηφίστηκε από 0 χρήστεςΚαταψηφίστηκε από 0 χρήστες Υπερψηφίστε αυτό το σχόλιο (+) Καταψηφίστε αυτό το σχόλιο (-)
ΘΡΥΛΟΣ[195.74.2xx.xxx]
27/04/2013 00:59

Απλά αυτή η ομάδα έχει cojones!!!!
Έρχεται και η κούπα......

Υπερψηφίστηκε από 12 χρήστεςΚαταψηφίστηκε από 6 χρήστες Υπερψηφίστε αυτό το σχόλιο (+) Καταψηφίστε αυτό το σχόλιο (-)
Κώστας[79.129.2xx.xxx]
27/04/2013 00:14

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό

Υπερψηφίστηκε από 19 χρήστεςΚαταψηφίστηκε από 2 χρήστες Υπερψηφίστε αυτό το σχόλιο (+) Καταψηφίστε αυτό το σχόλιο (-)

Γράψτε το δικό σας σχόλιο

Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.
Απομένουν 3000 χαρακτήρες.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης.

Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.

Στατιστικά

  • Συνολικός αριθμός σχολίων: 5
  • Δημοσιευμένα σχόλια: 4
  • Απορριφθέντα σχόλια: 1
    • Εκτός Θέματος1

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις