Σούπερ Λίγκα: «Τσουχτερό» πρόστιμο στον ΟΦΗ

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 18:38
UPD:18:48
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο παίκτης του ΟΦΗ Ανδρέας Λαμπρόπουλος (αριστερά) και ο παίκτης του Ατρόμητου Σίσερο Σουμπινιό (δεξιά) διαπληκτίζονται κατά την διάρκεια του αγώνα ΟΦΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ στο στάδιο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης στο Ηράκλειο.

A- A A+

H Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας τιμώρησε με πρόστιμο 15.000 ευρώ την ΠΑΕ ΟΦΗ, για τα γεγονότα στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Λόγω της κατάστασης που επικρατούσε στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι ποδοσφαιριστές της φιλοξενούμενης ομάδας δεν μπήκαν στα αποδυτήρια, παραμένοντας σε όλη τη διάρκεια της ανάπαυλας στον πάγκο.

Για τον ίδιο λόγο, ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΗ, Ν.Τσαμπουράκης, τιμωρήθηκε με πρότιμο 6.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα.

Ακόμη, η Επιτροπή επέβαλε πρόστιμο 8.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ντέρμπι της 29ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό και άλλες 2.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Στην ΠΑΕ Ατρόμητος επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 ευρώ για το ματς της 30ής αγωνιστικής με την ΑΕΚ, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ 1.000 ευρώ για τον αγώνα της 29ης ημέρας με τον Λεβαδειακό και στην ΠΑΕ ΑΕΚ 1.100 ευρώ για το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις