«Έσωσε την παρτίδα» ο ΟΦΗ

Κυριακή, 14 Απριλίου 2013 21:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ

Ο παίκτης του ΟΦΗ Παπάζογλου Θανάσης (Α) και ο παίκτης του Ατρόμητου Γκαρσία Σεμπαστιάν Πίτου (Δ) διεκδικούν την μπάλα.

A- A A+

Με δύο γκολ στα τελευταία έξι λεπτά ο ΟΦΗ ανέτρεψε το εις βάρος του 0-2 από τον Ατρόμητο και με το τελικό 2-2 εξακολουθεί να ελπίζει στην παραμονή του στην κατηγορία.

Μόλις στο 3΄ ο ΟΦΗ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Κουρδάκη μετά το φάουλ του Βερόν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια απομάκρυναν οι αμυντικοί του Ατρόμητου.

Η σειρά της ομάδας του Περιστερίου να «αγγίξει» το γκολ στο 8΄, όταν ο Βερόν πρόλαβε την τελευταία στιγμή να διώξει τη μπάλα πάνω στη γραμμή μη επιτρέποντας στο Γιαννούλη να πανηγυρίσει. Ένα λεπτό μετά, όμως, ο Ουντότζι έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους (0-1).

Προσπάθησε στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους ο ΟΦΗ να ισοφαρίσει, αλλά οι παίκτες του αγχώθηκαν πολύ μετά το γκολ του Νιγηριανού και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Ράντμαν. Το ημίχρονο βρήκε τους «κυανμόλευκους» να προηγούνται, εξέλιξη που δεν άρεσε στους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίοι προσπάθησαν να εμποδίσουν με κάθε τρόπο την είσοδο των παικτών του Ατρόμητου στα αποδυτήρια.

Ο προπονητής της αθηναϊκής ομάδας, Γιώργος Παράσχος έδωσε εντολή να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στον πάγκο και μετά την παρέμβαση της αστυνομίας κατάφεραν να μπουν με ασφάλεια στα αποδυτήρια.

Προβάδισμα νίκης πήρε ο Ατρόμητος στο 72΄ και πάλι με σκόρερ τον Ουντότζι, αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα. Στο 84΄ με τον Παπάζογλου και στο 89΄ με το Σαρ ισοφάρισαν σε 2-2 και βάσει των όσων έγιναν στα υπόλοιπα παιχνίδια θα τα παίξουν όλα για όλα στην Τρίπολη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις