Μεθόδευση εις βάρος των αρτοποιών κατήγγειλε ο Π. Κάμμενος

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013 14:36
UPD:14:40
EUROKINISSI/ILIALIVE.GR
A- A A+

Μεθόδευση για να περάσει από τη Βουλή η διάταξη που θα επιτρέπει στα σούπερ μάρκετ να πωλούν ψωμί, κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένος.

Η ρύθμιση ήταν ενταγμένη στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης για το Εθνικό Σύστημα Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και όπως ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος, επειδή δεν θα συγκέντρωνε κοινοβουλευτική πλειοψηφία, αφαιρέθηκε από το νομοσχέδιο, προκειμένου να ενταχθεί στο πολυνομοσχέδιο του ΥΠΟΙΚ με τα προαπαιτούμενα.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε ότι η μεθόδευση γίνεται για να ευνοηθούν «τα σούπερ μάρκετ και το LIDL» να πωλούν κατεψυγμένο ψωμί και  να κλείσουν τα αρτοποιία της γειτονιάς.

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Αντιπαράθεση Π. Καμμένου - Ευ. Μεϊμαράκη

H αντιπαράθεση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Π. Καμμένου με τον πρόεδρο της Βουλής Ευ. Μεϊμαράκη και οι παρεμβάσεις του βουλευτή της Ν.Δ. Αρ. Ντινόπουλου και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Π. Λαφαζάνη

Ο πρόεδρος της Βουλής Β. Μεϊμαράκης απάντησε ότι ο υφυπουργός Ανάπτυξης Θ. Σκορδάς όντως απέσυρε το επίμαχο άρθρο προκειμένου να το καταθέσει στο πολυνομοσχέδιο, αλλά δήλωσε και ότι θα το αλλάξει.

Ο Πάνος Καμμένος επεσήμανε εξάλλου ότι στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής η κυβέρνηση και ο κ. Μεϊμαράκης πρότειναν να συνεδριάσει η Ολομέλεια και το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο.

Ο Β. Μεϊμαράκης απάντησε ότι έκανε ένα άτυπο γύρο συζητήσεων με τα κόμματα στον οποίο επεσήμανε πως «όταν υπάρχουν έκτακτες συνθήκες, όλα τα Κοινοβούλια συνεδριάζουν και το Σάββατο και την Κυριακή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή