Πεδουλάκης: «Η πίεση στην Μπαρτσελόνα»

Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 11:46
UPD:15:30
ICON PRESS /ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Η πίεση θα είναι στην Μπαρτσελόνα στον αυριανό αγώνα εναντίον του Παναθηναϊκού, όπως εκτίμησε ο τεχνικός των «πρασίνων», Αργύρης Πεδουλάκης, πριν από την αναχώρηση της αθηναϊκής ομάδας για τη Βαρκελώνη.

Το «Παλάου Μπλαουγκράνα» θα φιλοξενήσει αύριο την Πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δύο συλλόγων, προκειμένου να αναδειχθεί ποιος από αυτούς θα προκριθεί στο φάιναλ-4 του Λονδίνου.

Ο Έλληνας προπονητής δεν παραγνωρίζει βέβαια το σημαντικό πλεονέκτημα που δίνει η έδρα στη γηπεδούχο, ενώ επανέλαβε ότι το παιχνίδι είναι τελικός για την ομάδα του.

Α. Πεδουλάκης: Η πίεση έχει περάσει στην Μπαρτσελόνα

Δήλωση του προπονητή του Παναθηναϊκού Α. Πεδουλάκη κατά την αναχώρηση των «πρασίνων» για την Ισπανία όπου θα αντιμετωπίσουν για πέμπτη και τελευταία φορά την Μπαρτσελόνα με στόχο να κερδίσουν το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας.

«Για μας κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Αν πριν ξεκινήσει η σειρά λέγαμε πως αν είμαστε στο 2-2 όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό και μπροστά μας έχουμε έναν τελικό», δήλωσε ο κ. Πεδουλάκης.

«Η πίεση είναι στη Μπαρτσελόνα, η οποία έχει το θετικό πως αγωνίζεται στην έδρα της. Εμείς είμαστε νέα ομάδα που βρίσκεται σε φάση αναδόμησης, κάτι που στη σημερινή κοινωνία είναι εξαιρετικά δύσκολο. Προσπαθούμε με λιγότερα μέσα, αλλά με τεχνογνωσία, αγάπη και δουλειά για το αυτονόητο», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις