Με 100 οπαδούς στη Βαρκελόνη ο Παναθηναϊκός

Παρασκευή, 19 Απριλίου 2013 17:29
UPD:17:33
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Οι φίλαθλοι των «πρασίνων» κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα.

A- A A+

Τη συμπαράσταση 100 οπαδών του θα έχει στο Παλαου Μπλαουγκράνα ο Παναθηναϊκός την προσεχή Πέμπτη, στο 5ο ματς της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας με τη Μπαρτσελόνα.

Με μήνυμά του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε γνωστή την απόφασή του να ναυλώσει τσάρτερ για τη μεταφορά 100 οπαδών στην πρωτεύουσα της Καταλόνίας για το παιχνίδι που θα κρίνει ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για το φάιναλ φορ του Λονδίνου.

Αναλυτικά: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε να ναυλώσει charter και καλεί 100 πιστούς να ακολουθήσουν την αποστολή στη Βαρκελώνη. 
Ο πέμπτος αγώνας θα είναι «πόλεμος» και πρέπει να τον κερδίσουμε, διότι είμαστε ο μπασκετικός Παναθηναϊκός, το εθνικό προϊόν που για δεκαετίες κάνει περήφανους τους απανταχού Έλληνες και κρατά ψηλά την ελληνική σημαία!
Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα που η πατρίδα μας έχει τόσο ανάγκη από στιγμιαίες χαρές που να μας κάνουν να ξεχνάμε τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας. Κάποτε ήταν οι 300 του Λεωνίδα, τώρα θα είναι οι 100 του Παναθηναϊκού».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις