ΣΥΡΙΖΑ: Ρουσφετολογικοί μηχανισμοί τα προγράμματα του ΟΑΕΔ για την κυβέρνηση

Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 18:21
UPD:18:28
EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης.

A- A A+

Πυρά κατά της τριτοκομματικής κυβέρνησης εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σχετικά με τα προγράμματα απασχόλησης του ΟΑΕΔ, υποστηρίζοντας πως η πολιτική συμπεριφορά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ αποτελεί ντροπή και αίσχος και προκαλεί τους οικονομικά εξαθλιωμένους άνεργους και τις οικογένειές τους.

«Η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, αντί να απολογούνται στο λαό για την εξωφρενικά υψηλή ανεργία που προκαλούν οι κατεδαφιστικές μνημονιακές πολιτικές της συγκυβέρνησής τους, και αντί να ενεργοποιήσουν τον ΟΑΕΔ για πολιτικές αντιμετώπισης της ανεργίας και στήριξης των ανέργων που δημιουργούν οι πολιτικές τους, σφάζονται σαν τα κοκόρια για ποιο από τα τρία κόμματα θα αξιοποιήσει τα προγράμματα προσωρινής μισοαπασχόλησης ανέργων ως ρουσφετολογικούς και πελατειακούς μηχανισμούς», υποστηρίζει ο κ. Στρατούλης.

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, αναφερόμενος στην πρόθεση απομάκρυνσης του Ηλία Κικίλια από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ, σχολίασε μέσω twitter: «Η Ν.Δ. θέλει να μετατρέψει τον ΟΑΕΔ σε "μαγαζί" της. ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ θέλουν μερίδιο. Σε μια χώρα με 1,5 εκατ. ανέργους ο καυγάς είναι για το πάπλωμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή