Ενοχλημένος με Παναθηναϊκό ο Χρηστοβασίλης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκτιμά ότι η ομάδα του θα παίξει στα πλέι οφ
Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 13:55
UPD:14:10
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Σφόδρα ενοχλημένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χρηστοβασίλης, εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν ότι η ομάδα του δεν θα καταφέρει να αδειοδοτηθεί και κατ΄ επέκταση να αγωνιστεί στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Με δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ο παράγοντας της ομάδας των Ιωαννίνων υποστήριξε ότι ο φάκελος είναι πλήρης και κατατέθηκε πριν από δύο εβδομάδες, ενώ έστρεψε τα «βέλη» του εναντίον του Παναθηναϊκού, υπονοώντας ότι οι «πράσινοι» κινούν τα νήματα αυτής της ιστορίας. 

«Εδώ και δύο μήνες, όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα ασχολείται με το αν θα πάρει ο ΠΑΣ Γιάννινα αδειοδότηση. Τόσο πολύ ενοχλεί η ομάδα μας; Από μέρους μου, ό,τι μου ζήτησε η επιτροπή αδειοδότησης έχουν τακτοποιηθεί εδώ και 15 μέρες και είμαστε από τις ελάχιστες ομάδες που στους παίκτες της δεν οφείλει ούτε ένα ευρώ και δεν έχουμε κάνει κανένα διακανονισμό. Αν κάποιοι έχουν άλλα πράγματα στο μυαλό τους, είναι να αναρωτιέσαι αν αξίζει να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο», δήλωσε ο κ. Χρηστοβασίλης.

«Δεν ξεχνάω ότι ο Παναθηναϊκός πήρε (πέρυσι) την αδειοδότηση στη δευτεροβάθμια, δύο μήνες μετά τη λήξη της προθεσμίας κατάθεσης των χαρτιών. Καλά θα κάνει ο Παναθηναϊκός να ασχολείται με τα προβλήματά του και να μην ασχολείται εδώ και δύο μήνες αν ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει άδεια. Γιατί, αν δεν ήταν ο Παναθηναϊκός, δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ας κερδίζει τα παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο και να μην ρίχνει στάχτη στους φιλάθλους του, ότι τα προβλήματα είναι κάπου αλλού», πρόσθεσε.

«Εμείς τα έχουμε κάνει όλα. Όλα όσα ζητήθηκαν έχουν τακτοποιηθεί. Άλλο το αγωνιστικό κι άλλο το οικονομικό ζήτημα. Κερδίσαμε στο γήπεδο κάποια πράγματα. Και με δεδομένη αυτή την απόφαση, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννενα να πάρει μέρος στα πλέι οφ. Με τι κουράγιο θα συνεχίσουν οι ποδοσφαιριστές προπονήσεις και θα αγωνιστούν στα πλέι οφ, όταν ακούγονται τέτοια πράγματα;», συμπλήρωσε.

Επί του θέματος των αδειοδοτήσεων τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής. «Η θέση της Ομοσπονδίας είναι να δίνονται οι άδειες πριν τα πλέι οφ. Η Λίγκα αποφάσισε για δικούς της λόγους ότι οι άδειες θα δίνονται μετά τα πλέι οφ. Σεβόμαστε την απόφασή της, όμως δημιουργούνται κάποια προβληματάκια όσον αφορά τα χρονικά περιθώρια», τόνισε ο κ. Σαρρής.

«Πρέπει να δηλώσουμε στην UEFA τις ομάδες που θα παίξουν στην Ευρώπη, αυστηρά μέχρι τις 31 Μαΐου. Και τη σειρά, μέχρι τις 4 Ιουνίου. Η UEFA σε αυτή τη φάση δεν εμπλέκεται. Δεν ζήτησα τον φάκελο ούτε των Ιωαννίνων, ούτε κάποιας άλλης ομάδας. Ούτε μίλησα τηλεφωνικά με κάποιον από την UEFA. Δεν έχει εικόνα η UEFA για τον φάκελο του ΠΑΣ. Εύχομαι να πάρει άδεια ο ΠΑΣ. Ενοχλήσεις από άλλες ομάδες, τουλάχιστον σε μένα, δεν έχουν υπάρξει», διευκρίνισε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις