Ισπανία: Δύο συλλήψεις υπόπτων μελών της Αλ-Κάιντα

Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 12:10
UPD:17:06
Youtube/euronewsGreek

Δύο άνδρες που πιστεύεται ότι είναι μέλη του τρομοκρατικού δικτύου της Αλ-Κάιντα, συνέλαβαν οι ισπανικές αρχές, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών της χώρας. Οι ένας ύποπτος είναι αλγερινής καταγωγής και ονομάζεται Νου Μεδιούνι, ενώ ο άλλος έχει τόπο καταγωγής το Μαρόκο και λέγεται Χασάν Ελ Ζαουανί. Οι δύο άνδρες που φέρονται να ανήκουν σε ριζοσπαστική οργάνωση, που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μάγρεμπ, συνελήφθησαν στη Σαραγόσα και τη Μούρθια της νοτιοανατολικής Ισπανία.

A- A A+

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα που πιστεύεται ότι είναι μέλη της Αλ-Κάιντα, το ένα είναι αλγερινής καταγωγής και το άλλο μαροκινής, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Στην ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι και οι δύο συλληφθέντες ανήκουν σε ριζοσπαστική οργάνωση που έχει διασυνδέσεις με την Αλ Κάιντα στο Ισλαμικό Μάγρεμπ (AQMI).

YOUTUBE/EURONEWSGREEK
Ισπανία: Δύο μέλη της Αλ Κάιντα συνέλαβαν οι αρχές

Στα χέρια της ισπανικής αστυνομίας, βρίσκονται δύο άνδρες που φέρονται να είναι μέλη του τρομοκρατικού δικτύου της Αλ-Κάιντα. Οι ισπανικές αρχές, συνέλαβαν τον αλγερινό Νου Μεδιούνι και τον μαροκινό Χασάν Ελ Ζαουανί, στη Σαραγόσα και τη Μούρθια της νοτιοανατολικής Ισπανίας αντίστοιχα.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στη Σαραγόσα και στη Μούρθια, ύστερα από έρευνα που διεξήγαγαν από κοινού η γαλλική και η μαροκινή αστυνομία, πρόσθεσε το υπουργείο.

Πηγή: ΑΜΠΕ, Γαλλ. Πρακτορείο

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή